1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

 Γράφαμε πριν λίγες μέρες για το δάνειο της 777 Partners και την υποτιθέμενη άσχημη εικόνα που έχουν τα οικονομικά της Έβερτον. Όμως ίσως η πραγματικότητα να απέχει πολύ από αυτά που γράφονται.

 Η ανησυχία επικεντρώνεται κυρίως όσον αφορά το νέο γήπεδο. Είναι γεγονός ότι ο Farhad Moshiri έχει δυσκολευτεί να αντέξει οικονομικά τη λειτουργία του συλλόγου αλλά και την κατασκευή του νέου γηπέδου μόνος του και χρειάστηκε να δανειστεί κεφάλαια, ενώ τώρα που η ευθύνη της ολοκλήρωσης του γηπέδου θα περάσει στην 777 Partners, υπήρχαν πρόσθετες ανησυχίες σχετικά με το εάν η επενδυτική εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι μπορεί να αντέξει οικονομικά τα επιπλέον χρήματα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση του γηπέδου, καθώς και όλα τα χρέη της Έβερτον. Μάλιστα διαβάζαμε σε πολλά σχετικά δημοσιεύματα, “μαύρες” προβλέψεις ειδικά από κάποια που συνηθίζουν να περιγράφουν υπερβολικά δυσοίωνα, την κατάσταση στην ομάδα.

 Όμως ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Alan Myers που έχει διατελέσει και παλιός διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, δηλαδή ένας άνθρωπος που ο λόγος του έχει σημασία, μια και έχει τις πληροφορίες του μέσα από την ομάδα,  υποστηρίξει μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter του σχετικά με το γήπεδο “ Πιστεύω ότι υπάρχουν χρήματα περίπου 100 εκατομμυρίων λιρών για το έργο του σταδίου.” 

 Το απόθεμα που περιγράφει πιθανότητα είναι υπεραρκετό για την ολοκλήρωση του γηπέδου.Ένα tweet που έρχεται να ηρεμήσει κάπως την μουρμούρα για την οικονομική ανησυχία στον κόσμο της Έβερτον, σχετικά με την πορεία του γηπέδου.

 

αφησε ενα σχολιο