1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τα Toffees στα ημιτελικά

Τα Toffees στα ημιτελικά του International Cup

Σήμερα και σε περίπου 3 ώρες η ομάδα μας αγωνίζεται για μία θέση στον τελικό (PSV περιμένει). Ο αγώνας θα γίνει στο Selhurst Park κόντρα στην Crystal Palace U21. Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας θα πάει στα πέναλτι. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει την PSV Eidhoven η οποία κέρδισε στον άλλον ημιτελικό την West Ham στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Να κάνω μίαν αναφορά για το τουρνουά αυτό. Είναι κάτι αντίστοιχο με το Youth Cup της UEFA, απλά αυτό το τουρνουά είναι υπό την εποπτεία της Premier League και οι αγώνες γίνονται πάντα επί Βρετανικού εδάφους.

Ο αγώνας θα είναι live από το site της Everton μέσω του web tv για όσους είναι μέλη της ομάδας. Ελπίζω πως όλοι σας είστε μέλος των αγαπημένων toffees μέσω του  https://evertontv.evertonfc.com/live

Το προηγούμενο ΣΚ η ομάδα μας γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 2-3 από την Blackburn. Ελπίζουμε ότι οι Hunt & Warrington θα αγωνιστούν για το σημερινό αγώνα, αν και προπονήθηκαν με την αντρική ομάδα!!! Ο Luke Butterfield υπάρχει πιθανότατα να αγωνιστεί στο σημερινό ματς σε αντίθεση με τον επιθετικό μας τον Okoronkwo που είναι ακόμα τραυματίας. Δυστυχώς για εμάς οι Chermiti (ο αστέρας της ομάδας μας) και Whittaker δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του coach Paul Teit αναφέρθηκε “Είναι προφανώς ένα μεγάλο παιχνίδι και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε πολύ καλά με την Crystal Palace και φύγαμε με θετικό αποτέλεσμα από το Λονδίνο (0-0 στο Selurst Park), οπότε σίγουρα μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα τους. Αν πάρουμε τη νίκη, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Goodison Park, όμως κοιτάζουμε το σημερινό παιχνίδι. Η Crystal Palace μπορεί να διαθέσει κάποιους παίκτες από τη πρώτη της ομάδα σε αντίθεση με εμάς που αγωνιστήκαμε τη Δευτέρα (βλέπε Chelsea) και ίσως δεν προλάβουμε να πάρουμε κάποιον διαθέσημο παίκτη από το ρόστερ.

…NIL SATIS NISI OPTIMUM…

αφησε ενα σχολιο