1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ONANA

Η Ισπανική εφημερίδα Sport γράφει για το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Amadou Onana αλλά και για παίκτες που είναι διατεθειμένη να προσφέρει ώστε να ρίξει το κόστος της παραχώρηση του.

 Σύμφωνα με το SPORT, η ζητούμενη τιμή των 51,5 εκατομμυρίων λιρών δεν αποτελεί πρόβλημα για τους Καταλανούς. Ακόμη και 34 εκατομμύρια λίρες που θα ζητηθούν σε περίπτωση που η Έβερτον υποβιβαστεί από την Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν πολύ δύσκολο να τα αντέξει οικονομικά. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να προσφέρει παίκτες σε μερική ανταλλαγή.

 Όμως δεν αναμένεται να είναι μεγάλα αλλά παίκτες που έχουν φτάσει στο τέλος του δρόμου τους στην Ισπανική ομάδα αλλά εξακολουθούν να έχουν αξία. Συνολικά 4 ονόματα ήρθαν στην δημοσιότητα. Αρχικά του 28χρονου Γάλλου διεθνή κεντρικού αμυντικού Clement Lenglet που φέτος είναι δανεικός στην Άστον Βίλα με αρκετές συμμετοχές στο ρότέισον της ομάδας μετά τον Δεκέμβριο. Του 23χρονο διεθνή Αμερικάνου δεξιού μπακ Sergino Dest που βρίσκεται δανεικός στην ΠΣΒ Αιντχόβεν και κάνει καλή σεζόν. Όμως στην περίπτωση του οι Ολλανδοί έχουν το πρώτο λόγο μια και υπάρχει ρήτρα απόκτησης. Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και αυτή του 21ετών διεθνή με την Ισπανία και δανεικού στην Μπράιτον, Ansu Fati που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Τέλος είναι και ένας παίκτης που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα ο 20χρονος Fermin Lopez με τον παίκτη να παίζει στην ίδια θέση με τον Onana και να έχει αρκετές συμμετοχές ως βασικός φέτος.

αφησε ενα σχολιο