1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η ολοκλήρωση της σεζόν έχει περιορίσει λίγο την επικαιρότητα της ομάδας στα μεταγραφικά. Όμως πότε βγαίνει το πρόγραμμα; Πότε ξεκινάει η προετοιμασία; ποια φιλικά είναι ήδη προγραμματισμένα και πότε αρχίζει  η σεζόν ;

  • Την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε να μάθουμε τι θα γίνει με τους Gylfi Sigurdsson, ο Fabian Delph, ο Andy Lonergan,  και ο Jonjoe Kenny που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα εάν κάποιοι από αυτούς παραμένουν θα ανακοινωθεί επίσημα από την Πρέμιερ λιγκ. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Cenk Tosun φεύγει μια και ήδη αποχαιρέτησε τους Εβερτόνιανς. Για τους υπόλοιπους θα το ξέρουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

  • Το πρόγραμμα των αγώνων της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το πρωί της 16ης Ιουνίου.

  • Οι παίκτες θα επιστρέψουν για την προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου, δίνοντας στο προπονητικό τιμ πέντε εβδομάδες για να δουλέψει μαζί τους πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

  •  Η Έβερτον ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει στις ΗΠΑ και πρόκειται να παίξει με την Άρσεναλ στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ στις 16 Ιουλίου πριν ταξιδέψει στο Σεντ Πολ στην Μινεσότα για να παίξει με τη τοπική Μινεσότα Γιουνάιτεντ στις 21 Ιουλίου.

  • Στις 6 Αυγούστου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Πρεμιερ λιγκ νωρίτερα φέτος λόγω του Μουντιάλ που θα γίνει για πρώτη φορά τον χειμώνα στο Κατάρ (21 Νοεμβρίου- 18 Δεκεμβρίου)

 

αφησε ενα σχολιο