1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

 Η οργή των φίλων της ομάδας για την υπερβολική τιμωρία αναμένεται να μετατραπεί σε μια μαζική  διαμαρτυρία στο ερχόμενο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα όμως αρχίζει να δημιουργείται μια έντονη συσπείρωση γύρω από την ομάδα.

 Το Goodison park αναμένεται να βράζει από οργή την ερχόμενη Κυριακή, όταν η Έβερτον επιστρέφει στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους φίλους της ομάδας να έχουν μαζέψει ήδη πάνω από 25 χιλιάδες λίρες με σκοπό να τα διαθέσουν σε πανό και σημαίες ώστε να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την άδικη απόφαση της Πρέμιερ λιγκ.Τα μηνύματα ενότητας και συσπείρωσης κυριαρχούν στα social media.

 Είναι χαρακτηριστικό το tweet του ιστορικού τερματοφύλακα και ρεκορντμαν συμμετοχών με την  Έβερτον Neville Southall που μετά την απόφαση έγραψε:”Η Πρέμιερ λιγκ πετυχαίνει αυτό που κανείς δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας μαζί το διοικητικό συμβούλιο και τους φιλάθλους. Θα μου άρεσε να παίζω για την Έβερτον τώρα, το κίνητρο όλων βρίσκεται στο ταβάνι. Κάθε βαθμός που παίρνουμε θα είναι μια ώθηση εκεί όπου ο ήλιος τους δεν θα λάμπει.”

 

αφησε ενα σχολιο