1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Όνειρο ήταν και παει…

Όνειρο ήταν και παει…

Εξαρχής από την κλήρωση η αποστολή των κοριτσιών μας ήταν δύσκολη, όμως παρόλα αυτά τις κόντραραν στα ίσια με παλικαρίσια υπερπροσπάθεια, όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ και αυτό ήταν που κρίθηκε το ματς!

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας πίεσε ψηλά με την Kuhl να χάνει 2 ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά η Musovic με 2 αποκρούσεις κράτησε το 0 για “τους μπλε”. Η ομάδα μας βρισκόταν συνέχεια στην επίθεση και στην περιοχή της Τσέλσι αλλά μάταια. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Cankovic έχασε μία μοναδική ευκαιρία και από το πουθενά να βρεθούν μπροστά στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι πήρε μέτρα και η Έβερτον άρχισε να υποχωρεί, όμως η Bennison στο 55′ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία και η Bjorn στο 65′ χτύπησε το δοκάρι σε φάουλ, στην αντεπίθεση η Beever Jones πέρασε όποια βρήκε μπροστά της και απλά σέρβιρε την πάσα στην Marcario όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης! https://www.youtube.com/watch?v=8uHfEmRn_7s

Στη συνέχεια απλά το ματς κύλισε χωρίς φάσεις με την Τσέλσι να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο Sorensen ανέφερε ότι ” Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία στο 45λεπτο. Από τη στιγμή που κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και δεν καταφέραμε κάτι, δυστυχώς ήρθε το γκολ σε σημείο που δεν έπρεπε να επιτευχθεί και μας έκοψε τα φτερά μας” “Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ξεμείναμε από δυνάμεις φτάσαμε στο σημείο να πετύχουμε ένα γκολ, δεν μπορώ να κρύψω πως είμαι δυσαρεστημένος γιατί πέτυχαν ένα γκολ σε μία φάση που κοιμόμασταν. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Το αποτέλεσμα είναι αυτό και δεν αλλάζει.”

Τα προημιτελικά του κυπέλλου ήταν:

Liverpool – Leicester 0-2

Brighton – Man. United 0-4

Tottenham – Man. City 1-1 (4-3 pen)

Everton – Chelsea 0-1

Στα ημιτελικά τα ζευγάρια είναι Man. United – Chelsea & Tottenham – Leicester. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 12 Μαίου στο Wembley.

 

αφησε ενα σχολιο