1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. 2 κληρώσεις 3 δώρα

2 κληρώσεις 3 δώρα

  Αξίζει να θυμίσουμε σε όλους τους Εβερτόνιανς που δεν παρακολούθησαν την εκπομπή μας τις τελευταίες μέρες τις 2 κληρώσεις που οι Greek-toffees δημιουργήσαμε για όλους τους φίλους της Έβερτον αυτές τις μέρες.    Υπάρχει μια ομάδα στο facebook που είναι ανοιχτή για όλους και λέγεται Everton FC Greece Η συγκεκριμένη είναι από τις παλιότερες σελίδες για την Έβερτον στο facebook.

  Στην συγκεκριμένη σελίδα αυτή την περίοδο διενεργείται  η πρώτη κλήρωση με έπαθλο ένα βιβλίο με την Ιστορία της Έβερτον . Αυτό που ζητάμε από σας είναι : μπείτε στην σελίδα και σχολιάστε το κείμενο που λέγεται βίντεο-παρουσίαση των Greek-toffees Το σχόλιο σας μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε, μια ερώτηση για την λειτουργία της λέσχης μια ευχή για τα 5 χρόνια της λέσχης αλλά και ότι άλλο σας έρθει στο μυαλό.  Όσοι το κάνετε  μπαίνετε απευθείας στην κλήρωση για το βιβλίο η οποία θα γίνει στην εκπομπή για το επόμενο pre-game με την Τσέλσι.

   Στην δεύτερη μας κλήρωση θα δώσουμε ως έπαθλο  το ίδιο βιβλίο και ένα κασκόλ των Greek-toffees με το έμβλημα της Έβερτον και της λέσχης μας στις δύο άκρες του. Αυτή τη φορά όμως ζητάμε από σας να κάνετε κάτι παραπάνω: θα μπείτε στην ίδια σελίδα ( Everton FC Greece) και όταν δείτε τα άρθρα του blog με τις εκπομπές των  post-game που κάνουμε,  να σχολιάσετε σε τουλάχιστον 4 post-game του μήνα Δεκεμβρίου (προσοχή: πρέπει να σχολιάσετε όχι απλώς να πατήσετε Like).)Δεν σας ζητάμε κάτι δύσκολο αν σκεφτείτε ότι η Έβερτον θα δώσει 7 παιχνίδια τον Δεκέμβριο. Φυσικά ο νέος διαγωνισμός τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου και η δεύτερη κλήρωση θα γίνει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

   Να τονίσουμε επίσης ότι: 1)τα υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια που μπορεί να υπάρξουν από οπαδούς άλλων ομάδων θα διαγράφονται και οι συμμετοχές αυτές θα εξαιρούνται από την κλήρωση και 2)για τον δεύτερο διαγωνισμό τα σχόλια σας τα θέλουμε στα Post-game και όχι στα pre-game.

αφησε ενα σχολιο