1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti:Πρέπει να αποδεχτούμε το

Ancelotti:Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και την απόδοση

   Ο Carlo Ancelotti δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κυρίως όπως είπε γιατί η αρχή δεν ήταν καλή

    O Carlo είπε “Είναι μια ισοπαλία που μας βοηθά να ανεβούμε λίγο πάνω στην βαθμολογία. Φυσικά, θέλαμε να κερδίσουμε, είχαμε ευκαιρίες, όπως αυτή στο τέλος (η προσπάθεια του Sigurdsson), να έχουμε τρεις βαθμούς. Αλλά πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και την απόδοση. Γιατί πάνω απ’ όλα η αρχή δεν ήταν καλή και είχαμε δυσκολίες να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.Μετα από 30 λεπτά που ήμασταν πίσω πήραμε τον έλεγχο.Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες.Φυσικά δεχτήκαμε και μερικές,είχαμε κάποια προβλήματα στην αντεπίθεση και στα στημένα,αλλά αυτο είναι απολύτως φυσιολογικό εδώ.Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα γιατί η απόδοση ήταν πολύ καλή.” 

   Ο Ιταλός στάθηκε ακόμα στην απόδοση των δύο τερματοφύλάκων και είπε πως ο προπονητής της Εθνικής Αγγγλίας Gareth Southgate είναι τυχερός που έχει δύο τερματοφύλακες όπως ο Pickford και ο Pope.Ξεκινώντας με την απόδοση του Pickford είπε

Έκανε δύο ή τρεις πολύ καλές αποκρούσεις και τώρα είναι πολύ καλύτερος, πολύ καλύτερος. Δείχνοντας ότι έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, σίγουρα, και δείχνει τη μεγάλη του ποιότητα. Ο Gareth Southgate πρέπει να είναι πραγματικά ευτυχής να έχει αυτούς τους δύο τερματοφύλακες στην ομάδα, “είπε και συνέχισε για τον Pope “Έκανε μια μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Gylfi, ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι με αυτή την ευκαιρία. Ο Gylfi ήταν πραγματικά άτυχος και ο Pope τα πήγε πραγματικά καλά”

αφησε ενα σχολιο