1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο δρόμος για τον

Ο δρόμος για τον τελικό του 2009

Νέα δεν υπάρχουν, μεταγραφολογία μπόλικη αλλά όπως έγραψε και ο Δαμιανός σε άλλο άρθρο του είναι ανώφελο να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα. Εγώ λοιπόν ψάχνοντας κάτι για να γράψω στο άρθρο δεν μπορούσα να σκαρφιστώ τίποτα για να μπορέσετε να διαβάσετε . Όμως τελικά βρήκα κάτι για να σας αναφέρω ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα μας αυτές τις δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι, αν και τώρα θα είμαστε έξω από το σπίτι, χαχαχα!

Ο τελικός κυπέλλου του 2009 Everton v Chelsea….Ο πρώτος τελικός που είδα για την ομάδα μου, η πρώτη ελπίδα τίτλου και για πρώτη φορά να πανηγυρίσω κάτι με αυτήν την ομάδα! Το μονοπάτι που χαράξαμε για να φτάσουμε στον τελικό ήταν πολύ δύσβατο με δύσκολες κληρώσεις!

Στον τέταρτο γύρο αντιμετωπίσαμε τη Liverpool not once αλλά twice times..Πρώτο ματς στο Ανφιλντ φέρνοντας 1-1 με γκολ του Lescott! Στον αγώνα replay κερδίσαμε στην παράταση στο 118′ χάρη σε γκολ του Daniel Gosling (όποιος τον θυμάται) και έτσι περάσαμε το πρώτο βουνό! Η συνέχεια ήταν σίγουρα πιο εύκολη κόντρα σε Aston Villa (3-1) και Middlesborough (2-1). Και φτάνουμε στα ημιτελικά του κυπέλλου με την Manchester United…και φυσικά όλοι μιλούσαν για περίπατο των κόκκινων διαβόλων, αμ δε όμως!! Τους νικήσαμε στα πέναλτι (0-0 τελικό παιχνίδι) με 4-2. Φτάνουμε και στις 30 Μαΐου την ημέρα του τελικού κόντρα στην Chelsea. Ξεκινώντας ένα ονειρικό ξεκίνημα με γκολ του Saha στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς….Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε!

αφησε ενα σχολιο