1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. 5 ΚΙΛΑ ΠΗΡΕ Ο

5 ΚΙΛΑ ΠΗΡΕ Ο PATTERSON

 Σε συνέντευξη του στο επίσημο site της Έβερτον, ο Nathan Patterson αποκάλυψε ότι πήρε 5 κιλά σε σωματικά βάρος από τότε που ήρθε στην ομάδα. Αυτό δεν έγινε βέβαια γιατί το έριξε στα σουβλάκια και τις πίτσες.

  Ο νεαρός Σκοτσέζος διεθνής μπακ αποκάλυψε πόσο δουλεύει στο γυμναστήριο και είπε ότι το βάρος που πήρε στους 16 περίπου μήνες που βρίσκεται στην ομάδα, είναι σε μυική μάζα. Συγκεκριμένα είπε ” Όταν πρωτοήρθα ήμουν μεταξύ 74 κιλών και 75 κιλών και τώρα είμαι γύρω στα 80 κιλά. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά στο γυμναστήριο και φρόντισα να αφιερώσω τον χρόνο που ήμουν εκτός ως τραυματίας με σύνεση. Είμαι εκεί που θέλω να είμαι και θέλω να το διατηρήσω τώρα. Εγώ, ο Davo (Tom Davies) και ο Dwighty (Dwight McNeil) έχουμε ένα γυμναστήριο στο Finch Farm, δουλεύοντας σε διαφορετικές πτυχές και φροντίζοντας να είμαστε όλοι στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

 O Patersson συνέχισε αναφέροντας πόσο τον βοήθησε το επιστημονικό προσωπικό της ομάδας.  “Η δουλειά είναι κάθε μέρα. Πρέπει να αξιοποιείς στο έπακρο την κάθε μέρα. Έχω συνεργαστεί στενά με την ομάδα Sport Science εδώ, καθώς, φυσικά, ξέρουν πολύ περισσότερα από εμένα για αυτό. Έλαβα όσο το δυνατόν περισσότερες συμβουλές και λειτουργούσε, οπότε θα το συνεχίσω. Κάνω επίσης δίαιτα. Πρέπει να τρως πολλά από τα σωστά πράγματα και υπάρχει καταπληκτικό φαγητό εδώ. Μας φροντίζουν καλά και μας δίνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να φάμε. Δεν μπορείς να βασιστείς μόνο σε αυτό, όμως. Όταν φεύγεις πρέπει να το συνεχίσεις. Είναι δύσκολο να ζεις μόνος μερικές φορές, αλλά μαγειρεύω μόνος μου όταν χρειάζεται, καθώς και παίρνω πράγματα στο σπίτι από το προπονητικό κέντρο.”

 Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του νεαρού εδώ.

αφησε ενα σχολιο