1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti: Δουλεύω γιά να

Ancelotti: Δουλεύω γιά να μπω στην ιστορία του συλλόγου

   Ο Carlo Ancelotti είχε τα καλύτερα να πει για τους παίκτες του μετά το τέλος της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης επι της Λίβερπουλ, ενώ είπε πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να μπει στην ιστορία  της ομάδας.Ο Ιταλός είπε:
 

   Νομίζω ότι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην ομάδα μας ήταν ο Ντάνκαν.Αμυνθήκακε πολύ καλά, ήμασταν εξαιρετικοί στις ευκαιρίες που είχαμε καθώς δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τις ευκαιρίες που είχαμε μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ

  Συνειδητοποιώ ότι ήμουν ο προπονητής που νίκησε την Λίβερπουλ μετά από 21 χρόνια.Δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό για να μπω στην ιστορία αυτού του συλλόγου, αλλά αν δεν είναι αρκετό τότε το δουλεύω.

  Αυτό που σημαίνει αυτή η νίκη είναι ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, χρησιμοποιώντας την ποιότητά μας, ίσως να μην έχουμε την ποιότητα της Λίβερπουλ, αλλά έχουμε μια σωστή νοοτροπία και η πίστη στους εαυτούς μας βελτιώνεται. 

   Φυσικά, πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο . Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην έδρα μας, επειδή εκτός έδρας είμαστε φανταστικοί, αλλά στην έδρα μας δεν είμαστε αρκετά καλοί.”

 Ειδική αναφορά έκανε ο Ιταλός στον Jordan Pickford μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε από αντιπάλους 

   Αυτός είναι ο Pickford που όλοι γνωρίζουν.Με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, ασφαλής στο παιχνίδι, έξυπνος στο παιχνίδι. Ήταν σίγουρος, ήθελε να παίξει και έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη στο γήπεδο.”

αφησε ενα σχολιο