1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti:Η άμυνα πρέπει να

Ancelotti:Η άμυνα πρέπει να βελτιωθεί

  Ο Carlo Ancelotti μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη επι της Φούλαμ, που τερμάτισε το σερί των 4 αγώνων χωρίς νίκη για το νέο σύστημα, για την βελτίωση στην άμυνα, αλλά και το στόχο της ομάδας να αγωνίζεται για την κορυφή της βαθμολογίας.

   Ο Ancelotti “Δεν νομίζω ότι είναι ένα σύστημα νίκης, επειδή δεν υπάρχουν συστήματα νίκης.Αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε λίγο πιο συμπαγείς στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα και με τρεις αμυντικούς, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συμπαγείς, αλλά πρέπει να εργαστούμε για αυτό.Νομίζω ότι αυτό το σύστημα μας δίνει τη θετικότητα και να χρησιμοποιήσουμε τη μέση του γηπέδου,και να κάνουμε σέντρες αυτή τη στιγμή για τους Richarlison και Calvert-Lewin.Νομίζω ότι μεμονομένα η ατομική απόδοση των τριών κεντρικών αμυντικών ήταν καλή.Ομαδικά πρέπει να βελτιωθούμε. Μερικές φορές ήμασταν πολύ ανοιχτοί κατά τη γνώμη μου, πρέπει να μένουμε κοντά σε συγκεκριμένες καταστάσεις

   Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην κούραση των παικτών που έλειπαν σε διεθνείς υποχρεώσει ειδικά στους τρείς λατινοαμερικάνους Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δύσκολο να προετοιμαστεί γιατί δεν είχαμε παίκτες στο διεθνές διάλειμμα. Στο τέλος φτάσαμε στον στόχο μας που ήταν η νίκη. Ήταν ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο. Χάσαμε φυσική ενέργεια μας και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες, αυτό ήταν πολύ φυσιολογικό.Ο James ήταν κουρασμένος, ο Richarlison ήταν κουρασμένος, ο Allan ήταν κουρασμένος και έτσι προσπάθησα να τους αντικαταστήσω, αλλά σταματήσαμε να παίζουμε για αυτόν τον λόγο νομίζω.” Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε την βαθμολογία.Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά τώρα η δύσκολη περίοδος έχει περάσει. Πρέπει να έχουμε συνέπεια στα αποτελέσματά μας.Κάθε παιχνίδι θα είναι μια δοκιμή, αλλά ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε για την κορυφή της βαθμολογίας, όχι για τον κατώτατο όριο.

αφησε ενα σχολιο