1. Αρχική
 2. /
 3. Άρθρα
 4. /
 5. Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (Πριν το

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (Πριν το παιχνίδι)

Ζωντανά μισή ώρα πριν το παιχνίδι το Pre-game των Greek-toffees ζωντανά στο Facebook στην σελιδα Everton FC Greek fan club.

5 Μαρτίου 2021

20:00 Ώρα Ελλάδος

18:00  Ώρα Αγγλίας

30η Αγωνιστική

Goodison park

 

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Carlo Ancelotti μεταφρασμένα στα Ελληνικά 

 • Εκτός απο το παιχνίδι οι Pickford, Delph, Bernard, Doucoure.
 • O Gbamin προπονείται κανονικά εδώ και 2 εβδομάδες με τον Carlo να πλέκει το εγκώμιο του Σενεγαλέζου Χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα καλύτερά του, στο 100%. Φυσικά χρειάζεται χρόνο για να αποφύγει προβλήματα, για να αποφύγει τραυματισμούς πάνω από όλα. Και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Αλλά νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για εμάς.Δείχνει φανταστική ποιότητα στην προπόνηση. Τα φυσικά του προσόντα, η τεχνική του κατάρτιση είναι ποιότητα ενός κορυφαίου μέσου.
 • O Davies και ο Godfrey είχαν προβλήματα αλλά αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι.
 • Ο Οlsen επιστρέφει όπως και ο James Rodriguez που προπονείται και είναι σε καλή κατάσταση.
 • Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να φτάσουμε σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει να παλέψουμε κάθε παιχνίδι και να βελτιώσουμε το εντός έδρας ρεκόρ μας αρχίζοντας απο το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. 
 • Όλοι είναι πολλοί χαρούμενοι που ξεκινάει το νέο γήπεδο φυσικά είναι ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της ομάδας και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι αν είμαστε σε θέση να βγούμε στην Ευρώπη θα είναι ένα καλό βήμα μπροστά
 • Είπε πως δεν νομίζει πως ο Keane έχει επηρεαστεί απο την απουσία απο τις κλήσεις στην Εθνική Αγγλίας και σε συζήτηση μαζί του είπε ότι θα πρέπει να δείξει το καλύτερο του πρόσωπο και αν το κάνει πιστεύει πως θα είναι στην τελική φάση για το Euro.

Η συνέντευξη τύπου του Carlo Ancelotti

 

 Το match-preview του Toffee-TV

αφησε ενα σχολιο