1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αποφάσεις για την επανέναρξη

Αποφάσεις για την επανέναρξη

  Μέτα την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης, σχετικά με την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων. Oι ομάδες της Πρέμιερ λιγκ προχώρησαν με την σειρά τους μετά απο τηλεδιάσκεψη σε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

   Η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης, ανακοινώθηκε χθες και είναι η Premier League, όπως και οι
υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες στο νησί, θα μπορούν να συνεχιστούν από την 1η Ιουνίου εκτός απροόπτου.
Αυτό σημαίνει πως το αρχικό πλάνο της Premier League για σέντρα στις 12 Ιουνίου, παραμένει εντός πλαισίων, ενώ οι αγώνες αν ξεκινήσουν, θα πραγματοποιηθούν δίχως θεατές. Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο η μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κοροναϊό.

   Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες η πιέση που άσκησαν οι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ωστε τα παιχνίδια να γίνουν στις φυσικές τους έδρες, φαίνεται πως έπιασε τόπο. Μια και γράφεται πως οι διοικήσεις των ομάδων έχουν καταλήξει στην πλειοψηφία τους ότι δεν επιθυμούν την επιλογή ουδέτερων γηπέδων, για να γίνουν το
σύνολο των αναβληθέντων παιχνιδιών και θα προσπαθήσουν να
ανατρέψουν αυτη την απόφαση. 

   Αλλη μια απόφαση, είναι πως οι παίκτες των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ δεν θα μπουν σε καραντίνα, αν ένας παίκτης βγεί θετικός για κοροναϊό, με την επιστροφή του στις προπόνησεις. Το άτομο θα πρέπει να απομονωθεί, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες δεν θα αναγκαστούν να κάνουν το ίδιο, όπως έγινε και στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα.

   Για την Έβερτον γράφεται πως οι παίκτες της αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις ξανά στις 18 Μαΐου, αλλά αυτή η ημερομηνία παραμένει στα χαρτιά και ενδέχεται να αλλάξει.

  

  

   

αφησε ενα σχολιο