1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Οι δηλώσεις του ντέρμπι

Οι δηλώσεις του ντέρμπι

  Ο Carlo Ancelotti δήλωσε ικανποιημένος απο την εμφάνιση αλλά όχι απο το αποτέλεσμα στο χθεσινό ντέρμπι του Merseyside.Ενω ο Dominic Calvert-Lewin δήλωσε απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι.
   Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, να έρθουμε ισοπαλία ή να χάσουμε. Η απόδοση ήταν καλή. Θέλαμε να αγωνιστούμε και στο τέλος αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι δύο φορές. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε αλλά είχαμε δοκάρι με τον Richarlison.Εκτός από το αποτέλεσμα, η απόδοση μας ήταν ικανοποιητική. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος.” Όταν δεχόμαστε έναν γκολ,θα πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα σε ορισμένες καταστάσεις, αλλά εναντίον της Λίβερπουλ, είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, αμυντικά και επιθετικά. Σχετικά με τον Πίκφορντ, ο οποίος υπέμεινε ένα δύσκολο απόγευμα , είπε: “Νομίζω ότι έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, όπως τα άλλα.“Μια καλή απόδοση. Δεν ανησυχώ.”

O Dominic Calvert-Lewin είπε Είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι και ξέρω ότι είναι και οι οπαδοί.Είναι απογοητευτικό, αλλά όσον αφορά τη μεγαλύτερη εικόνα πήραμε ένα βαθμό, το πείραμε και συνεχίζουμε να χτίζουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το αήττητο σερι και να χτίζουμε προς αυτή τη μεγαλύτερη εικόνα στο τέλος της σεζόν

αφησε ενα σχολιο