1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ανακοινώθηκαν αποχωρήσεις και επεκτάσεις

Ανακοινώθηκαν αποχωρήσεις και επεκτάσεις

   Οι μπλέ ανακοίνωσαν χθές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, τους παίκτες που δεν θα παραμείνουν αλλά και αυτούς που τους έχουν προσφερθεί νέα συμβόλαια ή έχουν υπογράψει επέκταση συμβολαίου ως το τέλος της σεζόν.

   Όπως ήταν βέβαιο, ο Σενεγαλέζος επιθετικός Oumar Niasse που βρίσκεται στην ομάδα απο τον Ιανουάριο του 2016.Ο Ολλανδός πλάγιος αμυντικός  Cuco Martina που βρίσκεται στην ομάδα απο το καλοκαίρι του 2017,και  ο αριστερός αμυντικός Luke Garbutt, που βρίσκεται στην ομάδα απο το 2009, αρχικά στις ακαδημίες και μετέπειτα στην πρώτη ομάδα, θα αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος του μήνα.

  Ο Leighton Baines συμφώνησε σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία, για να συνεχίσει να παίζει για την Έβερτον μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, ενώ του έχει επίσης προσφερθεί συμβόλαιο ενός έτους για την σεζόν 2020/21.

   Ο Djibril Sidibe υπέγραψε επίσης επέκταση του δανεισμού του από την Μονακό και θα παραμείνει στο Έβερτον μέχρι το τέλος της σεζόν.

   Τέλος στην ομάδα των κάτω των 23 ετών, οι Morgan Feeney, Alex Denny, Matty Foulds, Manasse Mampala και Korede Adedoyin έχουν μείνει ελεύθεροι και ο Kieran Phillips θα αποχωρήσει από την ομάδα όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Χάνερσφίλντ στο τέλος της σεζόν 2019/20 .

Σε 2 ακόμα νεαρούς τους Nathangelo Markelo και Con Ouzounidis έχουν προσφερθεί νέα σύμβόλαια για να παραμείνουν στην ομάδα.

αφησε ενα σχολιο