1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Εξελίξεις και απουσίες της

Εξελίξεις και απουσίες της τελευταίας στιγμής!

O Mirallas στο αεροδρόμιο
του Μάντσεστερ.

Η Everton θα έχει, δυο ακόμη απουσίες για το παιχνίδι της με την Chelsea, σήμερα το μεσημέρι, καθώς υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν δύο παίκτες της ομάδας, τον Mo Besic και τον Kevin Mirallas!

Ο πρώτος, αφού έχασε ολόκληρη τη σαιζόν πέρυσι λόγω τραυματισμού, σταδιακά επανήλθε στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης που χρειαζόταν και από την περίοδο της προετοιμασίας άρχισε να παίρνει μέρος σε αγώνες της ομάδας, και την Πέμπτη έβγαλε το πρώτο ενενηντάλεπτο από τον Απρίλη του 2016, σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν!

Τα δυσάρεστα για τον παίκτη όμως έρχονται από την πατρίδα του, τη Βοσνία, και μάλιστα σχετικά με τον πατέρα του ο οποίος πυροβολήθηκε στο χέρι και στο πόδι, καθώς μπλέχτηκε σε καυγά, και καθώς δε γνωρίζουμε τον ακριβές λόγο καλό θα είναι να μην κάνουμε εικασίες για το θέμα. Το σίγουρο είναι πως ο Besic, εκτός αν το αποφασίσει ο ίδιος, καθώς ο πατέρας του έχει βγει από το νοσοκομείο, θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ καθώς ο Kevin Mirallas έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Chelsea, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον του ολυμπιακού να πάρει τον παίκτη ως δανεικό, και φυσικά τον ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε στην αρχή του καλοκαιριού.

Αυτή τη στιγμή έχει εμφανιστεί μια φωτογραφία του Mirallas στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, χωρίς όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει εύκολα να αποδεικνύεται η εγκυρότητα του τόπου και του χρόνου, και αν αληθεύουν φυσικά, είναι άγνωστος ο προορισμός του, ωστόσο η φημολογία ενισχύεται από τα Βελγικά ΜΜΕ, πως κατευθύνεται στο Βέλγιο και πιθανός προορισμός του είναι ο Ολυμπιακός!

Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα στις επόμενες 48 ώρες…

αφησε ενα σχολιο