1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μαρτίνεθ: Οι Αγγλικές ομάδες

Μαρτίνεθ: Οι Αγγλικές ομάδες χρειάζονται ξεκούραση

Στην ανάγκη να υπάρξει μια χειμερινή διακοπή έτσι ώστε να ξεκουράζονται οι παίκτες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

   Ο Ισπανός πιστεύει ότι μια χειμερινή διακοπή θα δράσει ευεργετικά και στους ποδοσφαιριστές αλλά και στις ίδιες της ομάδες της Πρέμιερ Λίγκ. ” Αν κοιτάξετε σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα το χειμώνα. Δε λέω ότι είναι η μόνη διαφορά, αλλά μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε μια ομάδα που συμμετέχει σε δύο εγχώριες διοργανώσεις. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα μας είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Με αυτό εννοώ ότι αν βρίσκεσαι στο 70% των δυνατοτήτων σου, σίγουρα θα οδηγηθείς στην ήττα. Αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι.

   Δε νομίζω ότι άλλα πρωταθλήματα το έχουν αυτό. Στα άλλα Ευρωπαικά πρωταθλήματα η ομάδες μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα τα πλάνα τους, όταν υπάρχει μια περίοδος ξεκούρασης μέσα στη σεζόν. Η χειμερινή διακοπή θα βοηθούσε πολύ τις Αγγλικές ομάδες να αντιμετωπίζουν καλύτερα τη σεζόν.” 

αφησε ενα σχολιο