1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Από την “πίσω πόρτα”

Από την “πίσω πόρτα” στο Champions League;

Μια φήμη ακούστηκε πριν λίγη ώρα, αρχικά μέσω του twitter της ισπανικής σελίδας  @Todo__LigaBBVA, και αναφέρει πως η UEFA ετοιμάζεται να μην δεχθεί τις ουκρανικές ομάδες στα επόμενα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Αυτό σημαίνει πως οι Σεβίλλη και Everton παίρνουν μέρος στο Champions League τις επόμενης περιόδου ενώ οι Manchester United και Βαλένθια θα πάρουν μέρος στο επόμενο Europa League!

Συγκεκριμένα η είδηση, που φυσικά δεν επαληθεύεται ακόμη, αναφέρει πως η UEFA θα αποβάλλει τις ουκρανικές ομάδες από τις διοργανώσεις της για την επόμενη χρονιά, χωρίς όμως να αναφέρει τον λόγο, ενώ οι ισπανικές και αγγλικές ομάδες επωφελούνται λόγω της υψηλής βαθμολογίας των δύο χωρών στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Φυσικά ούτε η πηγή της είδησης δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι έγκυρη και φυσικά αν δεν ανακοινωθεί από την UEFA κάτι τέτοιο, προφανώς, θα είναι μια ράδιο αρβύλα του internet.

Πιθανός λόγος έμπνευσης της φήμης θα είναι η κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά κανείς δεν προδικάζει πως σε δύο μήνες που αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες δεν θα έχει καταλαγιάσει η κατάσταση…

αφησε ενα σχολιο