1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Διαπραγματεύσεις για Danzel Dumfries

Διαπραγματεύσεις για Danzel Dumfries

 Η Έβερτον συμφωνά με δημοσιεύματα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Mino Raiola τον ατζέντη του δεξιού μπακ-χαφ της Αίντχόβεν και της Εθνικής Ολλανδίας Danzel Dumfries αν και η Αιντχόβεν δεν έχει λάβει ακόμα επίσημη προσφορά για τον παίκτη. 

 Ο 25χρονος Ολλανδός που έκανε ένα καλό Euro και τράβηξε αρκετά βλέμματα πάνω του μεταξύ άλλων των Ίντερ, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Voetbal International, Marco Timmer, έχει δοθεί στον παίκτη άδεια να συζητήσει την απομάκρυνσή του από την ολλανδική ομάδα.

 Ο παίκτης γράφεται ότι αρέσει ιδιαίτερα στον Marcel Brands τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας μας και υπάρχουν πλεονεκτήματα στην συγκεκριμένη διαπραγμάτευση, όπως η καλή σχέση που έχει η ομάδα μας με τον Mino Raiola αλλά και θητεία του Μπράντς στην Αιντχόβεν που ενδέχεται να διευκολύνει της διαπραγματεύσεις με την ομάδα.Γράφεται πως η Αιντχόβεν αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 15 και 25 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του. 

 Δείτε πιο κάτω την καρτέλα του παίκτη από το site whoscored.com αλλά και ένα βίντεο με highlights απο τις εμφανίσεις του.

αφησε ενα σχολιο