1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Συμμετοχή των Greek-toffees στην

Συμμετοχή των Greek-toffees στην νέα φανέλα

 Παρουσιάστηκε η πρώτη εμφάνιση της Έβερτον για την νέα σεζόν 2021/22.Το ενδιαφέρον είναι ότι στο βίντεο παρουσίασης βλέπουμε δουλειά του Έλληνα γραφίστα και μέλος των Greek-toffees Δημήτρη Παπαζαφειρόπουλου.

 

 Η Έβερτον θα φοράει την ερχόμενη σεζόν μια δίχρωμη φανέλα σε δύο αποχρώσεις του μπλέ, λευκά σορτς με μπλε και κίτρινες λεπτομέρειες και λευκές κάλτσες.Η φανέλα μπορεί να προ-παραγγελθεί ηλεκτρονικά στο evertondirect.com και θα είναι διαθέσιμη για αγορά από την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

  Στο προωθητικό βίντεο της νέας φανέλας υπήρχε και Ελληνική βοήθεια, μια και πριν απο λίγους μήνες η Έβερτον προσέγγισε τους Greek-toffees μεταξύ άλλων και μας ρώτησε αν θα μπορούσαμε να προτείνουμε μέλη μας που δουλεύουν σε δημιουργικά επαγγέλματα.Μεταξύ αυτών που προτείναμε ήταν ο γραφίστας Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος. Ζητήθηκε απο τον Δημήτρη να κάνει ένα σχέδιο και βίντεο 30” αντίστοιχα με βάση το dazzle design.

 Το dazzle design είναι το σχέδιο αυτό με το οποίο έβαφαν οι Άγγλοι τα πλοία τους στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να αποπροσανατολίζουν τα αντίπαλα πλοία από τον στόχο τους. Όλα τα πλοία της Αγγλίας βάφτηκαν στο Λίβερπουλ, για αυτό και το συγκεκριμένο σχέδιο έγινε συνώνυμο της πόλης.


 
Ο Δημήτρης σχεδίασε αυτή την αφίσα, που βλέπετε αριστερά. Τα κύματα συμβολίζουν την ελληνική θάλασσα, το βουνό ή βράχος στον οποίο στέκεται ο Everton tower συμβολίζει τα νησιά μας και με το dazzle design δημιούργησε τον ελληνικό ουρανό.

 Να ευχηθούμε στον Δημήτρη πάντα επιτυχίες και να τον ευχαριστήσουμε για τον χρόνο του και την διαθεσιμότητα που έδειξε να βοηθήσει την λέσχη μας και την Έβερτον στο project που ζητήθηκε. 

 


 

αφησε ενα σχολιο