1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιστρέφει στη Βαρκελώνη ο

Επιστρέφει στη Βαρκελώνη ο Deulofeu!

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία που είχε η Μπαρτσελόνα, ενεργοποίησε τη ρήτρα των 12 εκ. ευρώ και παίρνει πίσω από την Έβερτον τον Gerard Deulofeu!

O αρχηγός της Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό της Πολωνίας, είχε αγωνιστεί τη σαιζόν 2013-14 στην Έβερτον ως δανεικός, αφήνοντας καλές αναμνήσεις. Το 2014-15 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεβίλλη, ενώ το 2015-16 επέστρεψε στην Έβερτον με κανονική μεταγραφή, στα 6 εκ. ευρώ, αλλά με αρκετές ρήτρες να συνοδεύουν αυτή τη συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα είχε δικαίωμα να αγοράσει πίσω τον παίκτη με 9 εκ. στο τέλος της πρώτης σαιζόν, και 12 στο τέλος της δεύτερης σαιζόν, τη σημερινή ημερομηνία δηλαδή.

Όμως, η συμφωνία αυτή έχει ακόμη δύο παραμέτρους. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δικαίωμα να πάρει πίσω τον παίκτη και να τον πουλήσει άμεσα, ενώ αν τον πουλήσει μέσα στον επόμενο χρόνο η Έβερτον έχει να λαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της μεταγραφής του.

Όπως και να έχει, αποχωρεί ο δεύτερος παίκτης από τους παίκτες που αναμένεται να φύγουν από το Goodison φέτος, με πρώτο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, τον Tom Cleverley, ο οποίος έχει κλείσει στη Watford.

Η είδηση αναρτήθηκε στη σελίδα της Μπαρτσελόνα με μια λιτή ανακοίνωση: “Η Μπαρτσελόνα ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς για τον Gerard Deulofeu. Τις επόμενες μέρες θα συμφωνηθούν οι όροι με την Έβερτον και τον παίκτη. Ο παίκτης θα έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια.”

αφησε ενα σχολιο