1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

DYCHE:ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 Ο Sean Dyche στάθηκε στην νοοτροπία που δείχνει η ομάδα αυτή την στιγμή και στην ευθύνη που έχει αυτός και η ομάδα, να αλλάξουνε την ιστορία της Έβερτον.

 Ο 52χρονος προπονητής δήλωσε στο Skysports μετά το παιχνίδι:“Ήταν μια μαχητική εμφάνιση χωρίς αμφιβολία. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από όσο παίξαμε σήμερα, αλλά ο αγώνας, η αποφασιστικότητα η διάθεση και η νοοτροπία να κερδίσουμε παιχνίδια βελτιώνονται συνεχώς. Είναι καλή ομάδα,(σ.σ η Κρίσταλ Πάλας) το ξέραμε αυτό. Έπρεπε να αμυνθούμε καλά ως ομάδα, δεν κρατήσαμε πραγματικά καλά την μπάλα. Αλλά αυτό το μικρό σημείο πριν από το τρίτο γκολ, όταν ξαναπήραμε τον έλεγχο. Ήταν ένα φανταστικό γκολ, το παιχνίδι, η κίνηση και ένα φανταστικό τελείωμα.”

 “Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, τους επιτρέψαμε να χορέψουν στην περιοχή μας. Είναι ένα χαλαρό πόδι που κατεβαίνει και δίνεται πέναλτι. Ήμασταν πραγματικά απογοητευμένοι από αυτό. Έπρεπε να ηρεμήσουμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο. αμυνθήκαμε πολύ καλά. Βρίσκουμε τρόπους για να κερδίσουμε, αυτός είναι ένας τεράστιος παράγοντας. Αναπτυσσόμαστε εδώ. Αυτή την σεζόν είναι δική μας ευθύνη να αλλάξουμε την ιστορία. Ξεκινάμε. Είναι μόνο η αρχή, αλλά αλλάζουμε την ιστορία της Έβερτον. Υπάρχει μια διαφορετική αίσθηση στο τι γράφουν οι άνθρωποι για εμάς και τι λένε και τι είναι η ομάδα. Δεν μπορεί να μας εγγυηθεί νίκες, αλλά μας δίνει πολύ καλύτερες πιθανότητες αν έχουμε τη νοοτροπία που δείχνουμε αυτή τη στιγμή.”

αφησε ενα σχολιο