1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αποκαλύπτωντας τους Greek-toffees (Α’

Αποκαλύπτωντας τους Greek-toffees (Α’ μέρος)

Η Λέσχη φίλων Έβερτον(η το supporters club) μας οι  Greek-toffees πλησιάζει τα 4 χρόνια ζωής και λίγο καιρό πριν στείλουμε για άλλη μια φορά τα στοιχεία μας για να πιστοποιηθούμε ως επίσημη λέσχη της ομάδας στην Ελλάδα, προσπαθούμε να εξηγήσουμε για όλους τους Έβερτονιανς που είναι η θα ήθελαν να γίνουν μέλη των Greek-toffees απορίες σχετικά με την λειτουργία του κλάμπ μας.

Όσοι είδαν την ανακοίνωση μας στην κλειστή μας ομάδα στο facebook γνωρίζουν και έκαναν ερωτήσεις online η με προσωπικό μύνημα για της απορίες τους όσοι δεν έχουν δει την ανακοίνωση και βλέπουν το κείμενο θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε  ερωτήσεις τους και δεσμευόμαστε να το κάνουμε.

 Αποφασίσαμε να χωρίσουμε σε 2 μέρη το κείμενο για να μην είναι κουραστικό, αλλά και να είναι πιο ευχάριστο στην ανάγνωση του.Στο πρώτο μέρος εμείς το διοικητικό συμβούλιο που τρέχει το κλάμπ μας θα απαντήσουμε σχετικά με την λειτουργία του κλάμπ,συνδρομή και άλλα ενδιαφέροντα θεματα.Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε περισσότερο για τις εκδρομές, διαμονή,εισητηρια και ότι θα μπορούσε να σας αφορά σε σχέση με μία εκδρομή.

Ποιο είναι το ύψος της συνδρομής;

Αποφασίσαμε απο την πρώτη στιγμή η συνδρομή να είναι κάτι  τυπικό κυριώς για να δείξουν τα μέλη την δέσμευση τους σε αυτό που κάνουμε, αλλά και για καλυφθούν κάποια έξοδα (όπως λ.χ το πανό του κλάμπ).Η συνδρομή των απλών μελών(basic membership) είναι στο αστείο ποσό των 3 ευρώ για τρία χρόνια δηλαδή ουσιαστικά μόλις 1 ευρώ τον χρόνο,αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοιχτό το κλάμπ για όλους τους Έβερτονιανς.Υπάρχει και η ετήσια συνδρομή των χρυσών μελών (Golden membership) η οποιά είναι στα 15 ευρώ και έχει φυσικά τα ανάλογα οφέλη.

Ποιά τα οφέλη που παρέχει η Έβερτον στα μέλη και το κλάμπ;

Το βασικότερο είναι η πρόσβαση σε εισητήρια εντός και εκτός έδρας κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο να βρείς μεμονομένα εκτός έδρας, αλλά και στο Goodison park. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο για τα εισητήρια διαρκείας υπάρχει μια τεράστια λίστα αναμονής, σχεδόν διπλάσια απο τους κατόχους διαρκείας.Υπάρχουν κάποια δωράκια που η ομάδα μας στέλνει ειδικά για τους μικρούς της φίλους. Για τους ενήλικες στέλνει μηνύματα γενεθλίων απο παίκτες η μέλη του συλλόγου, κάποια αντικείμενα όπως αυτόγραφα,καρφίτσες η κασκολ που δυστυχώς είναι ελάχιστα για να μοιραστούν, αλλά προσπαθούμε να τα στείλουμε, ειδικά στα πιο πιστά μας μέλη. Φυσικά στέλνουν κάποια πράγματα και για το κλάμπ όπως πιστοποιητικά,σημαίες που τις κρατάμε για της εκδρομές μας.Τέλος έχουμε πρόσβαση σε ανοιχτές προπονησείς, σε εκδηλώσεις της ομάδας και εκδηλώσεις που συμμετέχουν και τα άλλα supporters club της ομάδας ακόμα και ξενάγηση στο γήπεδο η στο προπονητικό κέντρο.Βέβαια πολλά απο αυτά αλλάζουν απο σεζόν σε σεζόν και τα διαλέγουν τα μέλη μας μετά απο ψηφοφορία.

Ποιά είναι τα οφέλη που παρέχει το κλάμπ στα μέλη του;

Το κλάμπ για τα βασικά μέλη (basic membership) στέλνει κάρτα μέλους σε κάθε νέο μέλος. Υπάρχει  η μυστική ομάδα των μελών μας στο facebook με ενηημέρωση,ψηφοφορίες, για συναντήσεις και δραστηρίοτητες του κλαμπ μας (δυνατότητα ενημέρωσης με μέιλ σε όσους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook και το ζητήσουν). Αγορά προϊόντων Greek-toffees ειδικά και μόνο για τα μέλη.Δικαίωμα του Εκλέγειν και του Εκλέγεσθαι.Για τα χρυσά μέλη υπάρχει Διαφορετική κάρτα μέλους σε σχέση με τα βασικά μέλη.Πρόσβαση στην μυστική ομάδα μας στο facebook .Βιβλίο με την ιστορία της Έβερτον στα Ελληνικά η και άλλα βιβλία για τα μέλη που ανανεώνουν την golden συνδρομή τους. Αγορά
προϊόντων Greek-toffees ειδικά και μόνο για τα μέλη με καλύτερη τιμή
και ποσοστό έκπτωσης ανάλογα τους ύψους της ετήσιας συνδρομής
Ενημέρωση για συναντήσεις και δραστηρίοτητες του κλάμπ μας (facebook η με μέιλ σε όσους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook αν ζητηθεί).Δικαίωμα του Εκλέγειν και του Εκλέγεσθαι.

Γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένα στεγασμένο κλάμπ της ομάδας;  

Είμαστε ένα μικρό κλάμπ για την ώρα συνεπως δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε μια τέτοια δαπανηρή διαδικάσία.Όταν η ομάδα μας επιστρέψει με το καλό στους τίτλους και ξαναποκτήσει την μαζικότητα  που είχε σε φίλάθλους την δεκαετία του 80 είναι κάτι που τότε θα το ξαναδούμε.

Που μαζεύονται τα μέλη μας σε Αθήνα η άλλες πόλεις;

Στην Αθήνα το σημείο συνάντησης για παιχνίδια της ομάδας είναι η Ιρλανδική pub James Joyce στο Μοναστηράκι και τα ραντεβού ορίζονται μετά από συνεννοήσεις μέσα από την μυστική μας ομάδα. Στις άλλες μεγάλες πόλεις δεν υπάρχει συγκεκριμένο σημείο συγκέντρωσης, έχουν γίνει σποραδικά κάποιες συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη και φυσικά ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να ξεκινήσουν κάποια συγκέντρωση.

Αν κάποιo μέλος έχει πληρώσει μια φορά Golden membership και δεν επιθυμεί να παραμείνει την επόμενη χρονιά διαγράφεται τελείως;

Ισχύει ότι και τα βασικά μέλη θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια(τρία συνολικά)

Τι θα γίνει με το point system και την μείωση τιμής για εκδρομές που αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνέλευση;

Δεν έχει αλλάξει κάτι θα ξεκινήσει με την αρχή της σεζόν, η ακριβής λειτουργία του Point system θα ανακοινωθεί κοντά στην έναρξη της σεζόν.Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι στην τελευταία συνέλευση του κλάμπ μας αποφασίσαμε να δημιουργηθεί ένα Point system που

θα βασίζεται στην συμμετοχή των μελών μας σε δραστηριότητες του κλάμπ ώστε να
υπάρξει μείωση τιμής για όλους τους συμμετέχοντες σε προσεχή εκδρομή
, αναλογικά με την
συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις (μόνο για αεροπορικά εισητήρια η και ξενοδοχείο ανάλογα με την ρευστότητα
που θα υπάρχει εκείνη την περίοδο.)

αφησε ενα σχολιο