1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιστροφή στη “δράση” για

Επιστροφή στη “δράση” για Hibbert;

Ο άνθρωπος – “σημαία” της Έβερτον έπαιξε για ένα ημίχρονο με την ομάδα των U21 στη νίκη επί της αντίστοιχης της Man. City και υποψιαζόμαστε πως υπάρχει περίπτωση να “εμπλακεί” στα της μεγάλης ομάδας στα δύο επερχόμενα σημαντικά παιχνίδια.

Ο “βετεράνος” αμυντικός μας έχει να παίξει στη μεγάλη ομάδα από την καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά ο τραυματισμός του Coleman ίσως του “ανοίξει την πόρτα” για χρόνο συμμετοχής. Ο Ιρλανδός δεν θα είναι διαθέσιμος για τον ημιτελικό του σαββάτου κάτι που αφήνει τον Μαρτίνεθ με περιορισμένες επιλογές στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Με τον τραυματισμό επίσης του Jagielka δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Stones καθώς μάλλον θα είναι σίγουρα δίδυμο με τον Mori στο κέντρο της άμυνας.

Ο 35αρης Hibbert είχε δύο χρονιές γεμάτες τραυματισμούς, ενώ κάποιες από τις επιλογές του Unsworth από την ομάδα των μικρών είτε δεν έχουν εμπειρία, είτε είναι τραυματίες, είτε έχoυν φύγει δανεικοί. Οι Tyias Browning και Brendan Galloway (που έχουν κάποια εμπειρία) είναι τραυματίες, ενώ ο Mason Ηοlgate δεν έχει πάρει παιχνίδι με τους μεγάλους. Από την άλλη ο Conolly που πέρασε αλλαγή το σάββατο με την Southampton είναι μιά επιλογή για να ντεπουτάρει στην βασική ενδεκάδα την τετάρτη στο Anfield.

Οι εναλλακτικές του Ισπανού είναι να χρησιμοποιήσει στη θέση κάποιον από τους Oviedo, McCarthy ή Lennon βρίσκοντας λύση εκ των έσω, πάντως φαίνεται πως ο Hibbert προετοιμάζεται τουλάχιστον σαν “κάλυψη”.

αφησε ενα σχολιο