1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η “περίεργη περίπτωση” του

Η “περίεργη περίπτωση” του Oumar Niasse

13,5 εκ. λίρες ξόδεψε τον Ιανουάριο η Έβερτον για τον σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος έχει “πάρει” στο σύνολο, λιγότερα από 30 λεπτά συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Ο Μαρτίνεθ παραδέχθηκε πως ότι “πάρει” ο Oumar φέτος, από χρόνο συμμετοχής θα είναι ένα μπόνους γι αυτόν, αλλά ακόμη βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής και οι φίλοι της ομάδας θα δουν τον πραγματικό του ρόλο από την επόμενη χρονιά.

“Προσαρμόζεται καλά για την ώρα, και η πρώτη μας δουλειά ήταν να ξεμπερδεύουμε με το πρόβλημα που είχε στον καρπό του εδώ και κάποιο διάστημα. Αυτή την περίοδο δούλεψε για 10 ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς αλλά για να είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτο είναι μιά διαφορετική ιστορία. Πιστεύω πως θα επωφεληθεί από την καλοκαιρινή προετοιμασία και την επόμενη χρονιά θα είναι ο παίκτης που θέλουμε. Η όποια χρησιμοποίηση του γίνεται αυτή τη στιγμή για λόγους προσαρμογής, αλλά τώρα προσέχουμε πολύ στο να δώσουμε λεπτά συμμετοχής διότι είμαστε σε κατάσταση που κυνηγάμε αποτελέσματα, οπότε είναι κάπως δύσκολη η περίπτωση του.”

Να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ κι εμείς πως ο Oumar δεν χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή στο 1-1 με την Southampton, παιχνίδι στο οποίο εκάναν ντεπούτο σαν αλλαγή οι δυό νεαροί μας Conolly και Davies.

αφησε ενα σχολιο