1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Loan Round Up, 18/1/2014

Loan Round Up, 18/1/2014

Ακόμη μια παραγωγική εβδομάδα είχαν οι, δανεισμένοι σε άλλες ομάδες,παίκτες της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν, ήταν εκτός έδρας και ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι!

Ο Tyias Browning κέρδισε τη θέση του βασικού στο δεξί άκρο της Wigan. Η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πάντως καθώς έχασε με 3-0 από τη Doncaster Rovers.

Shane Duffy και John Lundstram τα πήγαν πάρα πολύ καλά με τη Yeovil Town, την βοήθησαν αρκετά ώστε να φύγει με το διπλό από το St. Andrews, με 0-2 επί της Birmingham.

O Luke Garbutt που τα πηγαίνει εξαιρετικά με την Colchester United, ήταν για άλλη μια φορά βασικός και αναντικατάστατος. πλέον έχει αρχίσει και γίνεται ένα από τα πιο βασικά εργαλεία της ομάδας του!

Η Tranmere Rovers έχασε από την Peterborough και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με την Tranmere αγωνίστηκαν οι Matthew Kennedy και Matthew Pennington βασικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

O Chris Long αγωνίστηκε και αυτός σε όλο τον εκτός έδρας αγώνα της Milton Keyns Dons με την Bristol City, ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 2-2.

Ο αγώνας Torquay United- Northampton αναβλήθηκε λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, έτσι ο Hallam Hope δεν αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα.

Τέλος, ο Fransisco Junior ήταν και πάλι εκτός αποστολής, στον εκτός έδρας αγώνα της Vitesse με τη Zwolle. Η χρονιά αποδεικνύεται αρκετά δύσκολη για τον νεαρό μέσο που έχει μόλις 2 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, από τις αρχές Σεπτεμβρίου που πήγε εκεί, ακόμη πιο δύσκολη δείχνει η παραμονή του στην ομάδα…

αφησε ενα σχολιο