1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Και ο Malcom στο

Και ο Malcom στο δίχτυ της Everton

Σύμφωνα με γαλλικά ιντερνετικά sites ακούγονται τελευταία ότι και ο Malcom είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των toffees!

Το ύψος της μεταγραφής για τον 22 χρονο βραζιλιάνο υπολογίζεται στα 35 εκατ. €, όμως εκτός από εμάς στο κυνήγι του παίκτη είναι και η Arsenal. Σε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Barcelona έχει βάλει 4 φορές τη μπάλα στο πλεχτό και δίνοντας 2 ασίστ. Συμβόλαιο έχει μέχρι το 2023, είναι αριστεροπόδαρος και παίζει αντίθετη θέση, δηλαδή, στο δεξί άκρο εκεί που είναι τώρα οι Walcott, Lookman.

Τώρα για το αν αξίζει να έρθει στο μαγικό κόσμο του Merseyside η απάντηση είναι σίγουρα καταφατική, διότι είναι αριστεροπόδαρος, έχει ένα έμφυτο ταλέντο να κρατά τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, είναι άριστος στις ντρίμπλες και στις μεταβιβάσεις του. Το ποσοστό των επιτυχημένων μεταβιβάσεων φτάνει στο 87%, ένα πολύ καλό νούμερο, και με μέσο όρο 0.9 στις ντρίμπλες ανά αγώνα. Είναι μία αξιόπιστη λύση στο επιθετικό κομμάτι και με τον Richarlison στα αριστερά θα δέσει κουτί! Όσον αφορά όμως το αμυντικό του κομμάτι είναι λίγο έως πολύ αποκαρδιοτικός, 0.2 τάκλιν, 0.1 υποδοχές και 0.3 στο εναέριο παιχνίδι ανά ματς.

Πιστεύω πως αγοράζοντας τον, έχουμε έναν έτοιμο παίκτη επιθετικά αλλά αμυντικά θέλει δουλίτσα, το οποίο είναι εφικτό να γίνει μέσα από τις προπονήσεις και από τον τρόπο παιχνιδιού που θα κάνουμε. 

αφησε ενα σχολιο