1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Moshiri για την

Ο Moshiri για την European Super league

 Ο Farhad Moshiri μίλησε στην εκπομπή των White και Morgan στο talksport και ήταν κάθετος πως η Έβερτον δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο πια» ενώ κάλεσε την Πρέμιερ Λιγκ να αφαιρέσει πόντους από τους εμπλεκόμενους συλλόγους..Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον είπε:

 

   «Ποτέ, ποτέ (Σχετικά με το αν η Έβερτον θα συμμετάσχει στην European Super league αν προσκληθεί).

«Κάθε πτυχή του είναι ενάντια στην ίδια την ιδέα του βρετανικού ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι περιουσιακά στοιχεία της κοινότητας. Ανήκουν στους θαυμαστές και τις κοινότητες τους. Απλώς αφαιρεί το ρομαντισμό του ποδοσφαίρου. Ποιος θέλει να δει μόνο την Λίβερπουλ με την Ρεαλ Μαδρίτης.Θέλετε να δετε την Λίβερπουλ και την Έβερτον να παίζουν. Είναι κάτι που κάνει το παιχνίδι απλώς ένα παιχνίδι χρημάτων. Δεν είναι πια ποδόσφαιρο. 

  Νομίζω ότι η Premier League πρέπει να αφαιρέσει πόντους από αυτούς τους συλλόγους. Πρόκειται για έξι κλαμπ που επιτίθενται στην καρδιά της Πρέμιερ Λιγκ και νομίζω ότι πρέπει να είναι πειθαρχημένοι. Αυτό θα έκανα. Θα έπρεπε να το είχαν συζητήσει με την Πρέμιερ Λιγκ, θα έπρεπε να είχαν ζητήσει την συναίνεση. Είναι ένα σύστημα που έχει λειτουργήσει για πολλά χρόνια. Το Champions League είναι ένα  σούπερ πρωτάθλημα. 

 Η Premier League πρέπει να πειθαρχήσει τους συλλόγους. Η Premier League έχει ένα καταστατικό. Πρέπει να αντιμετωπίζουν ισχυρά κλαμπ τόσο σοβαρά όσο φτωχότερα κλαμπ Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο αφορά τον ανταγωνισμό όταν βλέπεις τη Γουέστ Μπρομ να νικάει τον Τσέλσι αυτό είναι το ποδόσφαιρο Κάθε σύλλογος μπορεί να ξεπεράσει. Το Σάββατο, 11 παίκτες έναντι 11 παικτών. Ένας σύλλογος όπως ο Λιντς μπορεί να πέσεο και να επιστρέψει και να πάρει ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το να στερήσεις αυτόν τον ανταγωνισμό, υποτιμάει το παιχνίδι. “

αφησε ενα σχολιο