1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Με σκληρή γλώσσα η

Με σκληρή γλώσσα η Έβερτον

 Η κρίση έχει ξεσπάσει στο Αγγλικό ποδόσφαιρο η εγωκεντρική απόφαση των 6 ομάδων να αποσπαστούν και να δημιουργήσουν την European Super league, δημιουργεί τριγμούς στα θεμέλια του ποδοσφαίρου .Η Έβερτον εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση που κατακεραυνώνει την στάση των όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί αυτοανακηρυγμένων big six. Διαβάστε την παρακάτω:
 Η Έβερτον είναι λυπημένη και απογοητευμένη βλέποντας τις προτάσεις για μια ξεχωριστή ένωση να προωθούνται από έξι ομάδες.

 Έξι σύλλογοι ενεργούν εξ ολοκλήρου προς όφελος τους 

 Έξι σύλλογοι που αμαυρώνουν τη φήμη του πρωταθλήματος και του παιχνιδιού μας. 

 Έξι σύλλογοι επιλέγουν να μη σεβαστούν κάθε άλλο σύλλογο με τον οποίο κάθονται γύρω από το τραπέζι της Premier League.

  Έξι σύλλογοι θεωρούν δεδομένη και προδίδουν ακόμη και την πλειοψηφία των οπαδών του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη τη χώρα μας και πέραν αυτής.

 Αυτή τη στιγμή της εθνικής και διεθνούς κρίσης σε μια καθοριστική περίοδος για το παιχνίδι μας.  Οι σύλλογοι θα πρέπει να συνεργάζονται μαζί με τα ιδανικά του παιχνιδιού μας και τους υποστηρικτές του. 

 Αντ ‘αυτού, αυτοί οι σύλλογοι συνωμοτούν κρυφά για να ξεφύγουν από μια πυραμίδα ποδοσφαίρου που τους έχει εξυπηρετήσει τόσο καλά.

  Και σε αυτήν την πυραμίδα η Έβερτον χαιρετίζει ΚΑΘΕ λέσχη, είτε πρόκειται για την Λέστερ Σίτι, την Άκρινγκτον Στάνλεϊ, την Γκίλινγκχαμ, την Λίνκολν Σίτι,την Μόρκαμπ, την Σάουθεντ Γιουνάιτεντ, την Νότς Κάουντι και τις υπόλοιπες που, με την ίδια τους την ύπαρξη, εμπλούτισαν τη ζωή των υποστηρικτών τους καθ ‘όλη την ιστορία του παιχνιδιού αλλά και αντίστροφα.

 
Οι αυτοανακηρυγμένοι big six εμφανίζουν την πρόθεση τους να αποσυνδεθούν απο τους φίλαθλους σε όλο το παιχνίδι. συμπεριλαμβανομένων και των δικών τους, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την δομή που υποστηρίζει το παιχνίδι που αγαπάμε.

Η αντίδραση τους είναι κατανοητή αξίζει και πρέπει να εισακουστεί.

 Αυτή η παράλογη αλαζονεία δεν είναι επιθυμητή πουθενά στο ποδόσφαιρο εκτός των συλλόγων που έχουν καταρτίσει αυτό το σχέδιο.

Εκ μέρους όλων των συνδεδεμένων με την Έβερτον, ζητούμε με σεβασμό να αποσυρθούν αμέσως οι προτάσεις και ότι οι ιδιωτικές συναντήσεις και οι ανατρεπτικές πρακτικές που έφεραν το όμορφο παιχνίδι μας στην ενδεχομένως χαμηλότερη θέση από την άποψη της εμπιστοσύνης να τελειώνουν τώρα. 

  Τέλος, ζητάμε από τους ιδιοκτήτες, τους προέδρους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των έξι συλλόγων να θυμούνται την προνομιακή θέση που κατέχουν – όχι μόνο ως θεματοφύλακες των συλλόγων τους αλλά και θεματοφύλακες του παιχνιδιού. Η ευθύνη που φέρουν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. 

Τους παροτρύνουμε όλοι να εξετάσουν ποια θέλουν να είναι η κληρονομιά τους. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Everton FC

αφησε ενα σχολιο