1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ IWOBI

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ IWOBI

 Μία είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου της τελευταίες μέρες, είναι ότι ο Alex Iwobi αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Έβερτον με μία τεράστια αύξηση στον μισθό του.

 Σύμφωνα με την Sun ο Alex Iwobi αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Έβερτον με τεράστια αύξηση στις αποδοχές του, από 70 χιλιάδες λίρες που παίρνει ατή την στιγμή, σε 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Η εφημερίδα δεν αναφέρει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο 26χρονος διεθνής Νιγηριανός μέσος.

 Είναι μια είδηση την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, μια και προέρχεται από την Sun, μια εφημερίδα μισητή στον κόσμο της πόλης του Λίβερπουλ, λόγω της άθλιας κάλυψης των γεγονότων του Χίλσμπορο αλλά και αποκλεισμένη από κάθε χώρο του γηπέδου της Έβερτον από το 2017 . H Sun τότε σε άρθρο, υπογεγραμμένο από τον αρθρογράφο Kelvin MacKenzie, συνέκρινε τον μεσοεπιθετικό,τότε της ομάδας Ross Barkley, του οποίου ο παππούς γεννήθηκε στη Νιγηρία, με «γορίλα». Έγραψε επίσης ότι οι άνδρες με παρόμοιες αποδοχές με τον Barkley στο Λίβερπουλ ήταν «έμποροι ναρκωτικών».

αφησε ενα σχολιο