1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ Ο BILL KENWRIGHT

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ Ο BILL KENWRIGHT

Οπώς ανακοίνωσε χθες η ομάδα στο επίσημο site της. Ο Bill Kenwright θα παραμείνει πρόεδρος της Έβερτον την ίδια στιγμή που και ο μεγαλομέτοχος Farhad Moshiri θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο.

 Η Έβερτον ανακοίνωσε τις αλλαγές στο δ.σ της ομάδας ξεκινώντας από τον διορισμό του Colin Chong ως προσωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου και Διευθυντή. Ο Colin είναι επί του παρόντος ο Chief Stadium Development Officer και έχει επικεντρωθεί στην παράδοση του νέου γήπεδου της ομάδας  στο Bramley-Moore Dock. O Chong , ήταν υπεύθυνος ως τώρα για την επιχειρησιακή διαχείριση των κεντρικών γραφείων της Λέσχης στο Royal Liver Building.

 Επίσης ο James Maryniak, επί του παρόντος Διευθυντής Οικονομικών, θα αναλάβει όλα τα οικονομικά θέματα ως προσωρινός Διευθυντής Οικονομικών. Η Έβερτον είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προτεινόμενη προσθήκη δύο μη εκτελεστικών διευθυντών στο διοικητικό συμβούλιο, με την επιφύλαξη των κανονικών εγκρίσεων της Premier League. Ο πλειοψηφικός μας μέτοχος κ. Farhad Moshiri θα προσχωρήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με τον κ. John Spellman, έναν έμπειρο Ορκωτό Λογιστή, επιτυχημένο επιχειρηματία και Εβερτόνιαν.

Τέλος οι εξελίξεις που αρκετοί περίμεναν δεν ήρθαν και ο Bill Kenwright παραμένει πρόεδρος της ομάδας. Ο Farhad Moshiri είπε σχετικά με την άκρως αντιδημοφιλή απόφαση του: «Ήθελα ο Bill να παραμείνει ως Πρόεδρός μας κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής μεταβατικής περιόδου για τον σύλλογο και είμαι χαρούμενος που αποδέχτηκε το αίτημά μου να το πράξει. Η γνώση και η τεράστια εμπειρία του Bill θα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς καθώς προσπαθούμε να κάνουμε επαναφορά, να πραγματοποιήσουμε εξωτερικές επενδύσεις και να δώσουμε την Έβερτον για ένα επιτυχημένο μέλλον».

 Ακόμα δήλωσε για τις υπόλοιπες προσλήψεις “Στον John, έχουμε έναν έμπειρο επαγγελματία των οικονομικών που έχει αναλάβει Διευθύνων Σύμβουλος και ανώτατους οικονομικούς ρόλους για διεθνείς εταιρείες και τον καλωσορίζω στην ομάδα. «Στον Colin και τον James, έχουμε δύο έμπειρους ανώτερους επαγγελματίες της ομάδας που έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν αναβαθμισμένους ρόλους σε προσωρινή βάση και που ξέρουμε ότι μπορούν και θα το κάνουν αμέσως».

αφησε ενα σχολιο