1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ DOUCOURE

 Ένα ερώτημα που προέκυψε για το μέλλον του Abdoulaye Doucoure που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι κάνει αμφίβολο το μέλλον του 30χρονου μέσου στην ομάδα. Αν και η Έβερτον έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει για αυτόματη ανανέωση για ένα χρόνο ακόμα.

 Ο διεθνής με το Μάλι μέσος, που είχε μια εξαιρετική απόδοση πετυχαίνοντας δύο γκολ στο παιχνίδι με την Μπράιτον (1-5) απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα: «Ο σύλλογος γνωρίζει τη θέση μου πριν από ένα χρόνο. Τώρα γίνεται πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε κάτι καλά μεταξύ μας, να βρούμε μια συμφωνία. Είμαι συγκεντρωμένος στο να κρατήσω την Έβερτον και μετά θα έρθουν όλα τα άλλα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω (αν θέλω να μείνω). Δεν μπορώ να πω τώρα, δεν ξέρω.Έχω κάνει τη δουλειά μου, οπότε τώρα εναπόκειται στον σύλλογο να πει τι θέλει από εμένα».

 Ο Doucoure δείχνει ανανεωμένος και σε εξαιρετική κατάσταση από την στιγμή που ο Sean Dyche ήρθε στην ομάδα. Με 4 γκολ και 2 ασίστ είναι από τους καταλυτικούς παράγοντες στην προσπάθεια της ομάδας. Όταν αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Τότεναμ και για τα επόμενα παιχνίδια η έλλειψη του ήταν εμφανής στην ομάδα.

 

αφησε ενα σχολιο