1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (ΠΡΙΝ ΤΟ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

 ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13η Αγωνιστική

18:30 Ώρα Ελλάδος

16:30 Ώρα Αγγλίας

Goodison park (Λίβερπουλ)

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ (Νάσος)

                            Challenge Accepted

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι άλλο από το αποδεχτούμε σαν ιστορικός σύλλογος Everton 1878 την πρόκληση που δεχτήκαμε με την απόφαση να μας μειώσουν 10 βαθμούς και να βρεθούμε ξαφνικά στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Στον πρώτο λοιπόν αγώνα όχι επιβίωσης γιατί η Εβερτον δεν πρόκειται να πέσει κατηγορία ποτέ, γιατί έχουμε προπονητή και παίκτες με  balls αλλά γιατί η ομάδα μας δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια και επιβάλλεται πλέον να δει όλος ο κόσμος τι εστί να είναι κάποιος Εβερτόνιαν. Θα υποδεχτούμε  την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τους Red Devils. Πάνω από 40.000 λίρες έχουν μαζευτεί από τους συνοπαδούς μας για να φτιαχτούν πανό, μπλουζίτσες, χαρτάκια για αυτή την απόφαση.

Μια απόφαση που δεν μπορώ να πω ότι μας αδικεί γιατί η παράβαση υπάρχει. Αλλά μάλλον παραβάσεις τιμωρούνται με κλήρωση στην Premier League. Σταμάτησε επιτέλους για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή η μάστιγα των εθνικών ομάδων και έτσι μέσα σε 35 ημέρες έχουμε να δούμε 9 παιχνίδια της ομάδας μας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 ώρα Ελλάδος. Θα έχουμε χωνέψει ήδη το φαγητό μας οπότε είμαστε όλοι μαζί έτοιμοι με θετική ενέργεια να πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς μας για την έξοδο στην Ευρώπη. Είμαστε 16 βαθμούς πίσω από την έβδομη θέση και την Newcastle αλλά έχουμε ακόμη 26 παιχνίδια και τα επόμενα 13 εντός παιχνίδια μόνο η νίκη μας ενδιαφέρει.

Αντίπαλος η Manchester United που βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς. Η ομάδα του Erin ten Hag έχει την ερχόμενη τετάρτη ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Γαλατά που σε περίπτωση ήττας μένει εκτός Champions League ίσως και Europa League. Εκτός από τους πάρα πολλούς τραυματισμούς θα λείπει και ο κύριος Ten Hag από τον πάγκο γιατί μάζεψε πολλές καρτούλες φέτος. Εκτός λοιπόν είναι οι  Casemiro,shaw,Lisandro Martinez, Wan Bissaka,Eriksen,malacia, και κάποιοι ακόμη. Ίσως απουσιάσει και ο επιθετικός της ομάδας Hojlund όπως και ο Onana αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για αυτούς ακόμα. Με 4-2-3-1 λοιπόν με την άμυνα να ξεκινά στα δεξιά με τον Dalot κεντρικό αμυντικό δίδυμο Maguire-Varane  και στα αριστερά ο Ισπανός Reguilon. Οι Scot Mc Tominay- Mason Mount Θα καλύψουν το κέντρο της αντίπαλης ομάδας. Δεξιά θα καλοπεράσει ο Rashford με αντίπαλο τον Mykolenko αριστερά ο πολύ καλός Garnacho ή ο πολύ μέτριος εώς κακός φέτος μετά και τον σκάνδαλο για αυτόν Antony με 10αρι τον Bruno Fernades πίσω από τον Martial.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Σε συνολικά 212 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Έβερτον έχει 70 νίκες 48 ισοπαλίες και 94 ήττες.

  • Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι ήταν ήττα με 1-2 τον Οκτώβριο του 2022.

  • Στην τελευταία εντός έδρας νίκη της Έβερτον ήταν το Απρίλιο του 2022 όταν η Έβερτον κέρδισε με 1-0 με γκολ του Gordon.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ SEAN DYCHE

ΤΟ MATCH-PREVIEW TΩΝ GREEK-TOFFEES

αφησε ενα σχολιο