1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΕΡΤΟΝΙΑΝΣ;

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΕΡΤΟΝΙΑΝΣ;

 Μια μικρή γεύση των διαμαρτυριών των φίλων της Έβερτον ξεκίνησαν ήδη από τους Εβερτονιανς που ζουν στο Λονδίνο και διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της Πρέμιερ λιγκ. Το Σαββατοκύριακο αναμένονται να κλιμακωθούν οι διαμαρτυρίες προς την Πρέμιερ λιγκ με τους Έβερτονιανς να ετοιμάζουν αρκετά ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Οπαδοί της Έβερτον εμφανίστηκαν χθες έξω από την έδρα της Πρέμιερ Λιγκ για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση αφαίρεσης 10 βαθμών.Καθώς όπως είναι γνωστό ο σύλλογος κρίθηκε ένοχος για παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας της Πρέμιερ λιγκ.

 Την ίδια στιγμή που οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την μαζική διαμαρτυρία της Κυριακής στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έγινε γνωστό οι οπαδοί της ομάδας μας προγραμματίζουν και πορεία προς το Goodison park την Κυριακή. Με τον Sean Dyche να δηλώνει στην συνέντευξη τύπου ενόψει της επίσκεψης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι περιμένει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο Goodison Park.

 Υπάρχουν ακόμα πολλά που σχεδιάζουν οι φίλοι της ομάδας Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, μια ομάδα οπαδών της Έβερτον σχεδιάζει να πετάξει ένα αεροπλάνο πάνω από το Etihad με ένα μήνυμα για την Πρέμιερ λιγκ. Είναι άγνωστο τι θα πει, αλλά θα είναι μια ξεκάθαρη δήλωση για τον κόσμο. 38 χιλιάδες κάρτες με το έμβλημα της Πρέμιερ λιγκ και την λέξη Corrupt με μια να αντιστοιχεί σε κάθε Εβερτόνιαν που θα βρίσκεται στο γήπεδο αναμένεται να μοιραστούν και να σηκωθούν από κάθε φίλο της ομάδας που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Ακόμα αναμένονται έντονες αποδοκιμάσεις τον ύμνο της Πρεμιερ λιγκ στην αρχή του αγώνα. Στο 10′ (συμβολικά λόγω τις αφαίρεσης 10 βαθμών) αναμένεται να ακουστεί το σύνθημα “Premier League corrupt as f***‘¨ ,Με το Sky Sports να ανακοινώνει ότι λαμβάνει προφυλάξεις για να εγγυηθεί ότι δεν θα ακούγεται το ακατάλληλο λεξιλόγιο των φιλάθλων. Δύσκολο να προβλέψουμε αν θα υπάρχουν και άλλες διαμαρτυρίες καθώς ιδέες πέφτουν συνεχώς στα social media. Oι Έβερτονιανς έχουν προγραμματίσει πολλά πράγματα και για την συνέχεια και αυτό είναι μάλλον μόνο η αρχή. Με την πίεση να αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη προς την Πρέμιερ λιγκ τις επόμενες εβδομάδες.

 Με το άδικο να μας πνίγει όπως κάθε Έβερτονιαν για το δυσανάλογο της τιμωρίας οι Greek-toffees στεκόμαστε νοερά δίπλα σε κάθε Έβερτονιαν που υψώνει την φωνή του σε αυτή την παράλογη απόφαση.

αφησε ενα σχολιο