1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Κάποιες ειδήσεις που αξίζει να γνωρίζουμε μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο.

Όμορφή κίνηση ανθρωπιάς από τον Dominic Calvert-lewin. Ο επιθετικός της ομάδας μας έκανε δωρεά 3000 χιλιάδων δολαρίων για έναν Άγγλο ποδοσφαιριστή που δέχθηκε επίθεση και βρίσκεται σε κώμα στην Αυστραλία. Ο 25χρονος Danny Hodgson δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από πίσω στον σιδηροδρομικό σταθμό του Περθ και έπεσε αναίσθητος. Χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για επεμβάσεις στο εγκέφαλο και ο επιθετικός της ομάδας αποφάσισε να βοηθήσει.

Τ

 

Το δημοσίευμα της Marca που γράψαμε προχθές (δείτε το εδώ) έγραφε πως οι διακοπές του James Rodriguez στην Ίμπιζα κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής, θα τον θέσουν σε καραντίνα. Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες της χθεσινής προπόνησης διαπιστώσαμε ότι το δημοσίευμα των Ισπανών δεν ισχύει. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε και αν η Ισπανική εφημερίδα μπερδεύτηκε από τα υγειονομικά πρωτόκολλα πάντως ο Κολομβιανός προπονείται κανονικά. Πιθανολογούμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο Rafa Benitez σκοπεύει να τον συμπεριλάβει στην ομάδα.

 

 

Jenson Metcalfe Ο 17χρονος κεντρικός μέσος Jenson Metcalfe υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός βρίσκεται στην ακαδημίες της ομάδας μας από τα 5 του χρόνια. Το συμβόλαιο του θα τον κρατήσει στην ;Έβερτον ως το 2024.Ο νεαρός αγωνίζεται και με την Κ18 αλλά και με την Κ23 της ομάδας και περιγράφεται ως ένας “προικισμένος τεχνικά” μέσος.

Η Έβερτον τα συμφωνήσει με την Τουρκική Μπασακσεχίρ για τον δανεισμό του James Rodriguez. Η ομάδα είχε συμφωνήσει με τους Τούρκους να πληρώνει το μισό συμβόλαιο του Κολομβιανού άσου. Το δανεισμό χάλασε ο ίδιος ο James που δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.  Ο Τούρκος ατζέντης Αχμέτ Μπουλούτ, υποστήριξε ότι ο Rodriguez απέρριψε την πρόταση γιατί θέλει να παραμείνει στην Έβερτον.

 

 

αφησε ενα σχολιο