1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ Ο

ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ Ο ΦΟΡ

Είναι πλέον σαφέστατο ότι η Έβερτον δεν θα σταθεί στην απόκτηση του Youssef Chermiti, αλλά στόχος είναι η απόκτηση ενός πιο έτοιμου επιθετικού.Δυο μοιάζουν τα ονόματα που στην ομάδα δείχνουν να κυνηγάνε με περισσότερο ζήλο.

 Η πρώτη περίπτωση είναι του 21ετων φορ της Παρί Σεν Ζερμέν,Hugo Ekitite. Η Έβερτον υπέβαλε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς αλλά σύμφωνα με τον Fabrizio Romano δεν έχει γίνει δεκτή από την Γαλλική ομάδα, που ελπίζει να πάρει ένα ποσό του ύψους των 35 εκατομμυρίων ευρώ. O εξπερτ των μεταγραφών πιστεύει ότι, παρά την έλλειψη συμφωνίας επί του παρόντος, το κυνήγι της Έβερτον για τον νεαρό άσο μπορεί να μην έχει τελειώσει. Ωστόσο, θεωρεί ότι το χάσμα μεταξύ της αρχικής προσφοράς της Έβερτον και της ζητούμενης τιμής της Παρί θα μπορούσε να εμποδίσει την υλοποίηση μιας συμφωνίας.

 Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του 27χρονου διεθνή Σκωτσέζου, Che Adams θεωρείται ως πιθανή λύση εδώ και αρκετό καιρό. Με την Liverpool echo να γράφει πώς το ενδιαφέρον για τον 27χρονο εξακολουθούσε να υπάρχει. Η Έβερτον  υπέβαλε προσφορά της τάξης των 12 εκατομμυρίων λιρών στην Σάουθαμπτον για την απόκτηση του. Η Σάουθαμπτον ζητάει κάπου στα 15 εκατομμύρια με την οικονομική διαφορά να εικάζεται ότι μπορεί να καλυφθεί. Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε πως η Έβερτον φαίνεται να έχει σημειώσει πρόοδο στις συζητήσεις με τον ίδιο τον παίκτη και ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία σχετικά με τους προσωπικούς όρους.

 

αφησε ενα σχολιο