1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ

Φέτος η Έβερτον έχει παραχωρήσει 5 παίκτες σε διάφορες ομάδες.  Η διακοπή είναι ένα καλό σημείο για να αξιολογήσουμε πως τα έχουν πάει οι δανεικοί μας σε αυτό το διάστημα.

Moise Kean (Γιουβέντους): Ο 21ετών επιθετικός είναι στην ομάδα του Τορίνο από τις 31 Αυγούστου. Ο Kean έχει 3 παιχνίδια ως βασικός και σε άλλα 3 πέρασε ως αλλαγή στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Ακόμα σε 3 παιχνίδια στο Champions league έχει παίξει ως αλλαγή.  Ο Ιταλός μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 2 φορές στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Έκρινε με το γκολ που πέτυχε το ντέρμπι με την Ρόμα 1-0. Πέτυχε ακόμα το 1ο γκολ στην εκτός έδρας νίκη με την Σπέτσια 2-3. Είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραρε στα 2 από τα 3 παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός όμως για την ώρα δεν είναι βασική επιλογή του Allegri.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6xM9LmLREy8[/embedyt]

João Virgínia (Σπόρτινγκ Λισαβόνας): Δεν έχει καμία συμμετοχή στην Σπόρτιγκ Λισαβόνας ακόμα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας.

Niels Nkounkou (Σταντάρ Λιέγης): Είναι βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια  και από τους αρκετά καλούς παίκτες της Βελγικής ομάδας. Ο Γάλλος Niels Nkounkou όχι μόνο έχει παίξει στα 7 από τα 8 παιχνίδια αλλά έχει κερδίσει σε κάποια από αυτά τις εντυπώσεις με την απόδοση του.

Lewis Gibson (Σέφιλντ Γουένστει) : Δύο συμμετοχές μόνο ξεκίνησε ως βασικός 2 φορές ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Ίσως κάποιος όρος στον δανεισμό του.

Nathan Broadhead (Σάντερλαντ): Πέντε συμμετοχές μόλις 1 ως βασικός χωρίς να έχει σκοράρει ο 23χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός της ομάδας. Μπορεί να ήταν μια μετακίνηση υψηλών προσδοκιών για την Σάντερλαντ όμως δεν δείχνει να ικανοποιεί με την απόδοση του.

 

 

αφησε ενα σχολιο