1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

 Σε αυτή την ιστοσελίδα έχουμε μιλήσει για τους 1878s.Μια ομάδα οπαδών που προσπαθεί έντονα τα τελευταία να κινητοποιήσει τους φίλους της ομάδας προς μια ακόμα πιο δυναμική ατμόσφαιρα στο Goodison park. Σε αυτό το πλαίσιο πρωτοστάτησε και συνεχίζει να προσπαθεί και στις διαμαρτυρίες για την αφαίρεση των 10 βαθμών από την ανεξάρτητη επιτροπή που όρισε η Πρέμιερ λιγκ. Οι 1878s ζητάνε την βοήθεια όλων των Εβερτόνιανς και έβγαλαν μια ανακοίνωση ψάχνοντας ιδέες για εντείνουν την πίεση προς την Πρέμιερ λιγκ. Διαβάστε και εσείς την ανακοίνωση και προτείνετε τις δικές σας ιδέες που ως Έλληνες Εβερτόνιανς και ως λέσχη μπορούμε να μεταφέρουμε στους 1878s.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των 1878s λέει  “Καταλαβαίνουμε ότι ορισμένοι από τους θαυμαστές μας δεν συμφωνούν πάντα ή δεν τους αρέσουν κάποια από τα πράγματα που κάνουμε, έχουμε ζητήσει από τους φίλους της ομάδας μας ιδέες, σε πολλές περιπτώσεις και δυστυχώς στην πλειονότητά τους δεν μπορούμε να της πραγματοποιήσουμε. Υπάρχουν ιδέες όπως στο να πετάτε μπάλες του τένις στο γήπεδο, να έχουμε σφυρίχτρες/λέιζερ στο παιχνίδι η ακόμη και να εισβάλουμε στον αγωνιστικό χώρο και να ακυρώσουμε το παιχνίδι.

 Δεν θα ενθαρρύνουμε κανέναν Εβερτόνιαν να κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Δεν θα ζητήσουμε από τους φιλάθλους να κάνουν κάτι που θα εμποδίσει την έφεση του συλλόγου με οποιονδήποτε τρόπο ή οτιδήποτε θα φέρει τον σύλλογο σε ανυποληψία. Οι άλλες ιδέες που είχαμε είναι σχέδια για πανό/σημαίες. Κάποια από αυτά τα είχαμε φτιάξει και κάποια θα θεωρούνταν ακατάλληλα και δεν θα επιτρέπονταν στο γήπεδο.

 Μια άλλη ιδέα ήταν η προβολή μηνυμάτων σε κτίρια γύρω από την πόλη, κάτι που κάναμε χθες το βράδυ. Προσπαθούμε ως ομάδα να στείλουμε ένα ζωτικό μήνυμα και να διατηρήσουμε την πίεση. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό με διαφορετικούς τρόπους.

 Εάν μπορείτε να σκεφτείτε οποιεσδήποτε κατάλληλες ιδέες που θα ήταν εφικτές, στείλτε τις σε εμάς και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε όλους τους τελευταίους μήνες. Άλλη μια μεγάλη ώθηση πριν παίξουμε με την Τότεναμ”

αφησε ενα σχολιο