1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1 (ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ)

ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1 (ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ)

Σε ένα παιχνίδι που μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, η Έβερτον χωρίς να πιάσει καλή απόδοση κρατούσε τους τρεις πόντους μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και η Μπράιτον κατάφερε να με κεφαλιά του Dunk να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

 Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ίσως την χειρότερη Έβερτον της σεζόν, με μια ομάδα να μην καταφέρνει να ξεμυτίσει από το δικό της μισό του γηπέδου, παρά ελάχιστες στιγμές. Δεν έδειχνε ικανή να πάρει απολύτως τίποτα στο παιχνίδι. Με το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου να οφείλετε κυρίως στην μέτρια ικανότητα των παικτών του De Zerbi να τελειώσουν τις ευκαιρίες που είχαν.

 Στο δεύτερο ημίχρονο κάτι έδειξε να αλλάζει με την Έβερτον να συνεχίζει να είναι μέτρια αλλά να δημιουργεί ευκαιρίες  όπως στο 57΄ όταν ο McNeil έκανε μια σέντρα προς τον Doucoure, ο μέσος της ομάδας μας έπιασε ένα σουτ που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα αλλά ο Lamptey τελευταία στιγμή απομάκρυνε με το κεφάλι. Ότι δεν κατάφερε ο Doucoure το έκανε ο  Branthwaite λίγο αργότερα. Όταν ο Pickford γέμισε στην περιοχή της Μπράιτον η μπάλα πιθανόν από το κεφάλι του Godfrey (η κάποιου αμυντικού της Μπράιτον) έφτασε στον Branthwaite που με ένα αριστερό τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ. Η κατάστασή έμοιαζε ακόμα πιο ευνοϊκή όταν ήρθε και η κόκκινη κάρτα στον Gilmour για άσχημο μαρκάρισμα όταν πήγε με τις τάπες στο πόδι του Onana.Όμως η εικόνα της ομάδας ήταν πάλι κακή, η Έβερτον δεν κρατούσε την μπάλα σχεδόν καθόλου και τελικά στο 90’+5′ με κεφαλιά του Dunk η Μπραίτον πήρε τον βαθμό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο