1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Νίκη στο κρατικό για

Νίκη στο κρατικό για σένα Bill Kenwright

Οι άνθρωποι πρέπει να αγαπιούνται και τα πράγματα να χρησιμοποιούνται, για αυτό στην ζωή μας επικρατεί το χάος γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Λίγοι άνθρωποι σαν τον Bill Kenwright αγάπησαν την ομάδα όχι, γιατί ήταν προιόν αλλά γιατί ήταν κάτι παραπάνω για αυτόν. Ήταν η οικογένεια του, η ζωή του τα όνειρα του.

Η ζωή μας όμως συνεχίζεται, θα είναι δύσκολο αυτό το σαββατοκύριακο για τον σύλλογο αλλά πρέπει όλοι να κάνουν αυτό που ονειρευόταν ο Sir για μένα Bill Kenwright. Την Έβερτον πρωταγωνίστρια.

Την Κυριακή λοιπόν μετά τον Μουσακά στις 15:00 μ.μ η ομάδα μας θα επισκεφτεί το London Stadium και θα βρεθεί αντiμέτωπη με τα Σφυριά του πολυ αγαπημένου Moyes. Το προτιμώ είναι η αλήθεια από το  να γινόταν εντός έδρας το παιχνίδι. Ελπίζω  σε γενικές γραμμές καλός διαιτητής Stuart Attwell να μην φορέσει την φανέλα κάποιας ομάδας και να δούμε ωραίο και δίκαιο αγώνα. Δεν σφυρίζει πολλά φάουλ μέσο όρο 22 σε κάθε παιχνίδι οπότε θα έχει γρήγορο ρυθμό. Κάρτες δίνει πιο εύκολα έχει μέσο όρο 6 σε κάθε παιχνίδι. Για την Ιστορία και μόνο,ήταν ο διαιτητής του περσινού μας τελικού την τελευταία αγωνιστική με την Bournemouth (1-0 Ντουκουρε) και στην φετινή ήττα εντός έδρας από την φουλαμ.

Δεν ξέρω πόσο συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι θα είναι οι πάικτες μας μετά την σφαγή στο εξωχικό και την διαιτησία του Pawson όπως επίσης και τον Θάνατο του Προέδρου. Στα αγωνιστικά η ομάδα μας αν εξαιρέσεις τους Coleman, Gomes, Dele Alli οι οποίοι δεν έχουν παίξει και δεν ξέρω και αν θα παίξουν καθόλου γενικά αλλά και τον Young που πήρε κόκκινη κάρτα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για την West Ham που δεν έχει απουσίες αφού Cresswell και Ben Johnson επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η γηπεδούχος ομάδα είναι σε καλή κατάσταση παρά το 4-1 την περασμένη Κυριακή από την Aston Villa. Το ρόστερ της είναι πολύ καλό και θα πρέπει οι παίκτες μας να δώσουν και την ψυχή τους αυτά τα 90 λεπτά. Σήμερα θα βρίσκεται στας Αθήνας και θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα τον Ολυμπιακό. Ο γνωστός Moyes παίζει σχεδόν σε αυτά τα παιχνίδια με την ίδια 11 άδα όπότε στα θετικά βλέπω ότι θα έχουν οι ”Hammers” ΄κάποια κούραση. Το παιχνίδι με εμάς θα είναι το 3ο σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την επόμενη Τετάρτη θα βρεθεί αντιμέτωπη πάλι στο γήπεδο της με την Αρσεναλ για το κύπελλο όπως και εμείς εντός με την Μπέρνλι.

Η West Ham κατεβαίνει με το γνωστό 4-2-3-1

Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Αρεόλα απο τα δεξια προς τα αριστερά Emerson-Aguerd-Zouma-Coufal στο κέντρο οι Ward Prowse- Alvarez, δεξιά ο Bowen o οποίος στα τελευταία 2 ματς μεταξύ μας έχει σκοράρει 3 φορές, στα αριστερά ο Paqueta και πίσω από τον επιθετικό Αντόνιο θα είναι είτε ο Soucek ή ο Kudus.

Κοιτώντας λοιπόν το ρόστερ της West Ham πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Οποιοδήποτε λάθος με τέτοιο ρόστερ σημαίνει και γκολ. Θα πρέπει επίσης να προσέξουν και τα φάουλ έξω από την περιοχή γιατί ο Ward-Prowse είναι φανταστικός εκτελεστής. Εμείς θα κατέβουμε με το 4-4-1-1 απλά την θέση του Young στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Patterson. Δεν νομίζω ότι ο Dyche θα ξεκουράσει κάποιον για το κύπελλο οπότε, Pickford στο τέρμα Patterson-Tarkowski-Branthwaite-Mykolenko, Onana-Garner στο κεντρο Harrison δεξιά, McNeil αριστερά και Doucoure πίσω από Calwert-Lewin.

Κοντολογις, πρέπει από την αρχή να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο. Να βγάλουμε την ενέργεια που χρειάζεται το παιχνίδι γιατί όπως προανέφερα ο Attwell δεν σφυρίζει πολύ και ο αγώνας θα έχει ρυθμό. Για μένα η κούραση θα φανεί μετά το ’30 οπότε θα πρέπει να είμαστε από την έναρξη σε φουλ ρυθμό. Επείδη λοξοκοιτάω το διπλό με 1-2 σκορ δεν μας συμφερει ο χαμηλός ρυθμός του παιχνιδιού, όχι ότι θα χάσουμε αν πάει το παιχνίδι σε αργό τέμπο αλλά δεν με ικανοποιεί η ισοπαλία γιατί τίποτα δεν είναι αρκετό αν δεν είναι το καλύτερο.

Evertonians are born not manufactured

αφησε ενα σχολιο