1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ Ο

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ Ο 71ΟΣ;

 Μία μέρα σαν σήμερα πριν από 134 χρόνια δύο παίκτες της Έβερτον γίνονται για πρώτη φορά διεθνής με την Εθνική Αγγλίας.Με μία όμως ασυνήθιστη για την εποχή μας λεπτομέρεια.

 Οι δύο παίκτες έγιναν διεθνής με 2 διαφορετικές ομάδας της Εθνικής Αγγλίας!!. Ο Johnny Holt αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι εναντίον της Εθνικής Ουαλίας που έγινε στο Ρέξαμ όπου η Εθνική ομάδα της Αγγλίας είχε στο ρόστερ της κυρίως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι η Αγγλία κέρδισε με 1-3 την Ουαλία με 2 γκολ να πετυχαίνει ο Edmund Currey της Όξφορντ Γιουνιβέρσιτι δεν έχει σχέση με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ και 1 γκολ ο Tinsley Lindley της Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

 Ο Fred Geary σίγουρα έκανε ένα πιο εντυπωσιακό ντεμπούτο μια και σκόραρε χατ-τρικ στο 1-9 εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ.Σε ένα παιχνίδι όπου η Εθνική ομάδα της Αγγλίας είχε στο ρόστερ της κυρίως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι εκτός του Geary δύο γκολ πέτυχε ο Kenny Davenport της Μπόλτον όπως και ο Bill Townley της Μπλάκμπερν Ρόβερς και από 1 γκολ σκόραραν οι Joe Lofthouse και Jack Barton της Μπλάκμπερν Ρόβερς το γκολ για την Βορεια Ιρλανδία ο Jack Reynolds.

Όλα αυτά αξίζει να τα αναφέρουμε καθώς στην Εθνική Αγγλίας πέρα από τον συνήθη ύποπτο Jordan Pickford κλήθηκε για πρώτη φορά και ο Jarrad Branthwaite. Αν ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο φιλικά εναντίον της Βραζιλίας και του Βελγίου θα γίνει ο 71ος διεθνής παίκτης της Έβερτον με την Εθνική Αγγλίας.

 

 

αφησε ενα σχολιο