1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ DELE ALLI

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ DELE ALLI

Η Έβερτον ετοιμάζεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την Τότεναμ για τη μεταγραφή του Dele Alli, σύμφωνα με τον προπονητή Sean Dyche.

 Ο Dele Alli βρέθηκε στην Έβερτον τον Ιανουάριο του 2021 με ελεύθερη μεταγραφή. Ο δύο φορές νέος παίκτης της χρονιάς προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός στην πρώτη ομάδα υπό τον Frank Lampard λόγω ενός συνδυασμού τραυματισμών. Ο 37 φορές Άγγλος διεθνής έχει κάνει μόλις 13 εμφανίσεις από τότε που έφτασε στο Μέρσεϊσαϊντ και πέρασε ολόκληρη την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Τουρκία με την Μπεσίκτας. Ο μέσος μίλησε για τους αγώνες του εκτός γηπέδου σε μια συναισθηματική συνέντευξη με τον Γκάρι Νέβιλ και διαβεβαίωσε επίσης τους φιλάθλους ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει καλύτερα από ποτέ.

  Όμως το βασικό πρόβλημα φέρεται να είναι ότι ο Alli έχει μια σειρά από ασυνήθιστες ρήτρες στο συμβόλαιό του με την Έβερτον, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στην πρώην ομάδα του,την Τότεναμ, σε πληρωμή έως και 40 εκατομμυρίων λιρών. Ο Sean Dyche μίλησε σχετικά με το πως θα χειριστεί η ομάδα το συμβόλαιο του αλλά και πως τραυματίστηκε  “O Dele δεν είναι έτοιμος (να παίξει) ακόμα, όταν είναι σε φόρμα και καλά, είμαι σίγουρος ότι ο Κεβ (Thelwell) θα πάει στην Τότεναμ και θα πει “Λοιπόν, πώς μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό για όλους”, είπε ο Dyche στους δημοσιογράφους πριν από το ταξίδι της Έβερτον στην Brentford. «Δεν ήταν ποτέ σε αυτό το στάδιο(να παίξει), οπότε πρέπει να τον περιμένουμε. Προπονούνταν μαζί μας, έκανε ζέσταμα και έκανε ασκήσεις, και κλοτσάει την μπάλα και τραυματίζεται ξανά. Ήταν ένα πραγματικό χτύπημα για αυτόν. Είχε κάνει μια επέμβαση στη βουβωνική χώρα του, την έραψαν εσωτερικά σαν μια άγκυρα μέσα στο σώμα του, και ένα ράμμα από αυτά έσκασε έξω κάνοντας έναν σουτ και αυτό ήταν όλο. Ήταν απίστευτα απογοητευτικό γιατί ένιωθε υπέροχα. Απέχει ακόμα από τις προπονήσεις,απέχει ακόμα από το να προπονηθεί μαζί μας, αλλά  συνεργάζεται με τους ανθρώπους της αθλητικής επιστήμης.”

1 Response

  1. Κωστας

    παντε πάρτε κ τον λινγκαρντ να κάνουμε τρομερό δίδυμο παλαιμάχων. Ευτυχώς που φέτος υπάρχει Λούτον Σέφιλντ κ μπερνλι.Μπας και αυτοί που έρχονται φέρουν ανθρώπους με τεχνογνωσία να αντικαταστήσουν όλη τη σαβουρα thelwell dyche k loipous

αφησε ενα σχολιο