1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

 Ο δανεισμός του Mason Holgate στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει καταρρεύσει μετά την απαίτηση της Έβερτον την τελευταία στιγμή για μεγαλύτερη αμοιβή.

 Οι Toffees ήθελαν οι Blades να πληρώσουν 250.000 λίρες αφού συμφωνήθηκε ότι ο δανεισμός του αμυντικού στη Σαουθάμπτον στην οποια βρίσκεται απο το καλοκαίρι ο αμυντικός της ομάδα μας θα ακυρωθεί και θα μετακομίσει στο Bramall Lane. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε επίσης συμφωνήσει να καλύψει ένα μέρος των μισθών του 27χρονου, αλλά η Έβερτον ήθελε και ένα πόσο, καθώς οι Blades είναι αντίπαλοι για τον υποβιβασμό στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι η αρχική συμφωνία χάλασε, παρά το γεγονός ότι ο Holgate ταξίδεψε στο Γιορκσάιρ για ιατρικές εξετάσεις, και μένει να φανεί εάν η κίνηση μπορεί να αναστηθεί.

  Ο Holgate έχει κάνει μόνο έξι εμφανίσεις για την Σάουθαμπτον αυτή τη σεζόν και δεν έχει εμφανιστεί στην Τσάμπιονσιπ από τον Οκτώβριο, με την ομάδα του Russell Martin να έχει ένα ρεκόρ αήττητου σερί 20 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ο προπονητής την Σεφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, αποκάλυψε την απογοήτευσή του που δεν κατάφερε να κάνει περαιτέρω προσθήκες πριν η ομάδα του υποδεχτεί τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα. Έχει υπογράψει μόνο τον Ben Brereton Diaz ως δανεικό από τη Βιγιαρεάλ στη μάχη της ενάντια στον υποβιβασμό, με τον σύλλογο να έχει μόλις εννέα βαθμούς.

αφησε ενα σχολιο